The Big Bang Theory seizoen 12 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

The Big Bang Theory is één van de meest bekeken aanwinsten van Netflix deze zomer. Helaas zijn 11 van de in totaal 12 seizoenen van de serie online gezet, wat bij veel kijkers voor vragen zorgt. Zou het twaalfde seizoen van TBBT ooit online komen? Nu hebben we gelukkig goed nieuws…

Netflix hint wel vaker op de komst van films of series via Twitter. Na The Walking Dead en Glee volgen nu overduidelijke hints op de komst van het twaalfde deel van de serie met onze favoriete nerds. The Big Bang Theory seizoen 12 zal binnenkort op Netflix België verschijnen! Een specifieke datum hebben we nog niet, maar bij de vorige keren dat Netflix op social media hintte duurde het niet langer dan een paar weken… Wat weten we tot nu toe over The Big Bang Theory S12 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van The Big Bang Theory over?

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het bevattingsvermogen van de mannen komt tot stilstand. Gelukkig hebben ze hun blonde buurvrouw Penny die lang niet zo slim is, maar wel de sociale vaardigheden beheerst.

The Big Bang Theory verdient welgeteld een 8.2 op IMDb!

Wanneer komt The Big Bang Theory seizoen 12 op Netflix België?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt The Big Bang Theory seizoen 12 op Netflix? Niets is nog zeker, maar het lijkt er aan de hand van eerdere ervaringen de hints van Netflix op Twitter op dat het niet lang meer zal duren.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van The Big Bang Theory vind je hier 🍿

→ Wil je als eerste weten wanneer seizoen 12 van The Big Bang Theory naar Netflix komt? Wij houden je op de hoogte via je mail ✅

Kom er een The Big Bang Theory seizoen 13 of is S12 het laatste seizoen van de serie?

The Big Bang Theory telt in totaal 12 seizoenen. Dat is precies waarom de fans na het elfde deel niet konden wachten tot seizoen 12 gaat worden toegevoegd aan Netflix!

Welke teaser of trailer is er van The Big Bang Theory seizoen 12?

Check hieronder meteen de trailer van het twaalfde seizoen van The Big Bang Theory om in de stemming te komen!