The Boys is het nieuwe kijkcijferkanon van Amazon Prime Video! Met een dikke 8.9 uit 10 op IMDb en veel populariteit op social media is iedereen benieuwd naar het vervolg op het eerste deel. Helaas is nog niets zeker, maar waarschijnlijk kunnen we vanaf de zomer van 2020 genieten van The Boys seizoen 2 op Amazon Prime Video! Wat weten we tot nu toe over The Boys S2 op Amazon Prime Video?

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Waar gaat het verhaal van The Boys over?

In een wereld waar superhelden de duistere kant van hun overweldigende beroemdheid en roem omhelzen, vormt zich een groep burgerwachten die informeel bekend staan als ‘The Boys’. Hun missie is om de corrupte superhelden aan te pakken met niet meer dan een stel harde vuisten en de wil om te vechten tot hun beschikking. Het zijn de machteloze tegen de super krachtige als The Boys beginnen aan een heroïsche zoektocht om de waarheid over ‘The Seven’ en hun formidabele Vought-steun bloot te leggen.

Op IMDb wordt de serie The Boys beoordeeld met een 8.9 uit 10.

Wanneer komt The Boys seizoen 2 op Amazon Prime Video Nederland?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt The Boys seizoen 2 op Amazon Prime Video? Helaas weten we nog niet wanneer het tweede seizoen van The Boys op Amazon Prime Video zal verschijnen. De beste schatting, gezien de planning van de opnamen, is de zomer van 2020.

Kom er een The Boys seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

We weten jammer genoeg niet of er een derde seizoen van The Boys gaat komen. Zodra we meer nieuws over een vervolg hebben zullen we het op Streamwijzer laten weten!

Welke teaser of trailer is er van The Boys?

Jammer genoeg zijn de makers nog bezig met het filmen van het tweede seizoen. Daarom is er nog geen trailer beschikbaar van The Boys seizoen 2. Geniet hieronder van de trailer van het eerste seizoen!

The Boys - Final Trailer | Prime Video
Wanneer komt The Boys seizoen 2 op Amazon Prime Video Nederland?

Helaas weten we nog niet wanneer het tweede seizoen van The Boys op Amazon Prime Video zal verschijnen. De beste schatting, gezien de planning van de opnamen, is de zomer van 2020.