Netflix lanceert komische dramaserie ‘The Chair’ met Sandra Oh

Het publiek is fan geworden van Sandra Oh door haar waanzinnige optredens in Grey’s Anatomy en Killing Eve, maar daarnaast schitterde ze ook al in de stemmenkast van Raya en de Laatste Draak en speelde ze in films als Under The Tuscan Sun en Sideways. Netflix heeft de populaire actrice dan ook vol enthousiasme aangetrokken voor een eigen komische dramaserie. Vanaf 20 augustus 2021 zal The Chair met Sandra Oh en Jay Duplass in de hoofdrollen te zien zijn op de streamingdienst.

The Chair met in de hoofdrol Sandra Oh is vanaf 13 augustus te zien op Netflix

Onder de nieuwe films en series op Netflix in augustus 2021 vallen niet alleen seizoen 5 deel 2 van Riverdale en de nieuwe film Sweet Girl met Jason Momoa, maar ook The Kissing Booth 3 en de nieuwe Scandinavische thrillerserie Post Mortem: No One Dies in Skarnes op de streamingdienst. Daarnaast kunnen we de komst van de nieuwe Harlan Coben-serie Disparu à Jamais verwachten.

Vervolgens zal Netflix dus op 20 augustus 2021 om 09:00 uur ‘s ochtends de komische dramaserie met Sandra Oh in de hoofdrol online zetten op het video on demand-platform. Hieronder vind je precies waar de serie over zal gaan, de details en natuurlijk de trailer. Alle 6 afleveringen van circa 30 minuten zullen direct online verschijnen.

Verhaal, details en trailer van de nieuwe Netflix-serie ‘The Chair’

The Chair volgt Dr. Ji-Yoon Kim (Sandra Oh) in haar nieuwe rol als voorzitter van de Engelse afdeling aan de prestigieuze Pembroke University. Ji-Yoon wordt geconfronteerd met een unieke reeks uitdagingen als de eerste vrouw die de afdeling voorzit en als één van de weinige gekleurde stafleden aan de universiteit.

Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 1 seizoen
Afleveringen: 6 afl. van ± 30 minuten per stuk
Categorie: Komedie, Drama
Release datum: Vrijdag 20 augustus 2021 om 09:00 uur ‘s ochtends
Regisseur: Daniel Gray Longino
Showrunner: Amanda Peet
Schrijvers: Amanda Peet, Annie Julia Wyman, Richard E. Robbins, Jennifer Kim, Andrea Troyer
Uitvoerend producent: Amanda Peet, Sandra Oh, David Benioff, D.B. Weiss, Bernie Caulfield, Daniel Gray Longino
Cast: Sandra Oh, Jay Duplass, Holland Taylor, Bob Balaban, Nana Mensah, David Morse, Everly Carganilla
Bekijk: Bekijk direct op Netflix