The Chestnut Man seizoen 2 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

De Deense serie Kastanjemanden (in het Engels uitgebracht onder de titel The Chestnut Man) is sinds september 2021 volledig te zien op Netflix. Twee rechercheurs gaan op zoek naar degene die een gruwelijke moord heeft gepleegd: één hand mist en naast het lichaam vinden ze een kastanjemannetje. Benieuwd of er ook een vervolgseizoen zal komen? Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt The Chestnut Man seizoen 2 op Netflix? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

Wanneer komt Kastanjemanden seizoen 2 op Netflix in België?

Netflix beantwoordt de vraag of een serie verlengd wordt met een vervolgseizoen meestal enkele maanden na de lancering. Vaak wordt dit antwoord gebaseerd op een afweging tussen de productiekosten en de kijkcijfers. Op dit moment kunnen we dus helaas nog niet zeggen of er wel of niet een tweede seizoen van Kastanjemanden komt, want dat is door de streamingdienst nog niet ontkend of bevestigd.

Wel zijn er nu al goede tekenen, want de serie wordt wereldwijd uitzonderlijk goed bekeken. Het verhaal van het boek Oktober van SØRen Sveistrup (waarop de serie gebaseerd is) is helemaal verteld, maar dat betekend niet dat er niet een nieuw verhaal bij kan worden geschreven voor meer afleveringen van de Netflix-serie.

  1. Waar kun je The Chestnut Man online kijken?

    De serie The Chestnut Man is in België enkel op Netflix te bekijken en niet op andere streamingdiensten als Disney+ en Amazon Prime Video, omdat het een Original-serie van het video on demand-platform is.

  2. Wanneer komt The Chestnut Man seizoen 2 op Netflix in België?

    Momenteel is nog niet bekend of er een tweede seizoen van de spannende Deense serie The Chestnut Man op Netflix zal verschijnen. Mocht het wel gebeuren, dan zal het waarschijnlijk niet voor 2022 zijn. We houden je als eerste op de hoogte via je mail als er nieuws is.

→ Vergelijkbare series met The Chestnut Man vind je hier 🍿

Waar gaat het verhaal van The Chestnut Man over?

The Chestnut Man speelt zich af in een rustige buitenwijk van Kopenhagen, waar de politie op een winderige oktoberochtend een verschrikkelijke ontdekking doet. Een jonge vrouw is op brute wijze vermoord en is aangetroffen in een speeltuin. Één van haar handen ontbreekt. Naast haar ligt een kleine man gemaakt van kastanjes.

De ambitieuze jonge rechercheur Naia Thulin (Danica Curcic) krijgt de zaak toegewezen, samen met haar nieuwe partner, Mark Hess (Mikkel Boe Følsgaard). Al snel ontdekken ze een mysterieus bewijsstuk op de kastanjeman – bewijs dat hem in verband brengt met een meisje dat een jaar eerder werd vermist en vermoedelijk dood was – de dochter van politica Rosa Hartung (Iben Dorner).

TitelKastanjemanden / The Chestnut Man
SoortSerie
Jaar2021
TaalDeens
LocatieKopenhagen (Denemarken)
Datum29 september 2021 vanaf 09:00 uur te zien
Duur1 seizoen van 6 afleveringen
CategorieMisdaad, Drama, Mystery, Scandinavisch
RegisseurSøren Sveistrup, Mikkel Serup, David Sandreuter, Dorte Warnøe Høgh
CastMikkel Boe Følsgaard, Iben Dorner, Danica Curcic, Lars Ranthe, Esben Dalgaard
BoekGebaseerd op het boek Oktober van SØRen Sveistrup
KijkenBekijk direct op Netflix

Komt er een The Chestnut Man seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

We weten helaas nog niet of er een derde deel van The Chestnut Man zal volgen, omdat ook de komst van seizoen 2 nog niet bevestigd is. Als we hier meer over te weten komen, verschijnt het nieuws op Streamwijzer en onze social media kanalen.

Welke teaser of trailer is er van The Chestnut Man seizoen 2?

Jammer genoeg is er nog geen trailer van een mogelijk vervolgseizoen van The Chestnut Man, maar kijk vooral nog eens de trailer van seizoen 1 van de serie om alvast in de stemming te komen.