Chilling Adventures of Sabrina seizoen 3 staat nu op Netflix

Als één van de meest bekeken nieuwe series van Netflix is The Chilling Adventures of Sabrina nu bezig met de productie van zowel een derde als vierde seizoen! Vanaf 24 januari 2020 is het derde deel op Netflix te zien. Wat weten we over het nieuws, de trailer en de datum van The Chilling Adventures of Sabrina S3 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van The Chilling Adventures of Sabrina over?

Sabrina haar zestiende verjaardag nadert. Deze half-heks half-mensachtige tiener kijkt al haar hele leven uit naar dat moment. Maar dan komt er iets vreemds op haar pad, dat haar moet doen beslissen tussen een leven in het licht of het leven in de duisternis. Sabrina moet kiezen tussen de hekswereld van haar familie en de menselijke wereld van haar vrienden. Ondertussen gaat zij de strijd aan met het kwaad dat haar vrienden en haar familie in gevaar brengt.

Op IMDb wordt de serie The Chilling Adventures of Sabrina beoordeeld met een 7.7 uit 10.

Wanneer komt The Chilling Adventures of Sabrina seizoen 3 op Netflix België?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt The Chilling Adventures of Sabrina seizoen 3 op Netflix? Vanaf 24 januari 2020 is het derde deel bij de streamingdienst te zien!

Komt er een The Chilling Adventures of Sabrina seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Er komt een vierde seizoen, en dat wordt tegelijkertijd opgenomen met het derde deel van de serie. Aangezien zowel seizoen 3 en 4 nu in productie zijn, kunnen we hoogstwaarschijnlijk het vierde deel kort na het derde al op de streamingdienst verwachten.

Welke teaser of trailer is er van The Chilling Adventures of Sabrina seizoen 3?

Bekijk hieronder de gloednieuwe trailer van het derde deel van Chilling Adventures of Sabrina!