The Crown seizoen 6 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Trouwe kijkers van The Crown zijn de laatste tijd door een wirwar van emoties gegaan. Er zou een vijfde seizoen van de serie verschijnen met actrice Imelda Staunton in de rol van Queen Elizabeth II (yes!), maar dat bleek ook meteen het laatste deel te zijn (nooooooo!). Nu geeft maker Peter Morgan toch aan dat de complexiteit van het verhaal te groot was voor één seizoen. Dat betekent dat er nog een zesde en laatste seizoen van The Crown op Netflix zal volgen en dat het nog een seizoen langer zal duren voordat we van de acteerkunsten van Imelda Staunton kunnen genieten. Check hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van The Crown seizoen 6 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van The Crown over?

The Crown richt zich op de vijfentwintig-jarige, pasgetrouwde Koningin Elizabeth II die geconfronteerd wordt met het ontmoedigende vooruitzicht van het leiden van ‘s werelds beroemdste monarchie. Ondertussen smeedt ze een relatie met de legendarische premier Sir Winston Churchill. Het Britse Rijk is in verval, de politieke wereld in wanorde en een jonge vrouw bestijgt de troon…een nieuw tijdperk is aangebroken.

Titel: The Crown
Soort: Serie
Jaar: 2016
Duur: 6 seizoenen
Categorie: Drama, Geschiedenis
Makers: Peter Morgan
Cast: Claire Foy, Matt Smith, Olivia Colman
IMDb: 8.7 uit 114,458 stemmen
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Bestel: Bekijk direct op Bol.com

Wanneer komt The Crown seizoen 6 op Netflix België?

Wanneer komt The Crown seizoen 6 op Netflix België?

Over de release datum van het zesde en laatste seizoen van The Crown op Netflix kunnen we helaas nog niets met zekerheid zeggen, maar de kans is groot dat het niet voor 2022 zal zijn. Zodra er meer bekend is, laten we het weten via je mail.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van The Crown vind je hier 🍿

Komt er een The Crown seizoen 7 of is S6 het laatste seizoen van de serie?

Nu weten we helaas toch wel heel zeker dat het zesde seizoen het laatste deel van de royal-serie zal zijn. Maak je borst dus maar nat voor het zwarte gat, want er komt geen seizoen 7.

Welke teaser of trailer is er van The Crown seizoen 6?

Er is er nog geen trailer van het zesde seizoen beschikbaar, maar hieronder kun je eerdere beelden terugkijken om alvast op te warmen!