“Er komt geen derde seizoen van The End Of The F***ing World op Netflix”

Na een ongekend succesvol eerste seizoen stelde het tweede deel van The End Of The F***ing World fans veelal niet teleur. Ze smachten namelijk op social media naar een derde seizoen! Helaas lijkt het erop dat een derde seizoen er niet in zit, blijkt na een interview van Radio Times met de maker van de populaire serie op Netflix

Interview Radio Times met Charlie Covell

In een exclusief interview van Radio Times met de maker van de serie op Netflix – Charlie Covell – heeft zij laten weten dat een derde seizoen er niet aan zit te komen. Ze zegt dat het er voor haar op zit. Het zou volgens de schrijfster niet goed zijn om door te gaan, omdat ze gelukkig is met de manier waarop de serie geëindigd is.

CHARLIE COVELL – Maker The End Of The F***ing World

“I think, for me, that’s it now. Yeah, that’s done. I think to try and eke more out would be wrong, I like where we’ve left it.”

Charlie Covell vertelt dat ze het vreselijk had gevonden als er geen tweede seizoen had kunnen volgen, maar dat het einde van het tweede seizoen voelt als een goed einde van het verhaal. Ze doet niet aan fan fiction en wil doen wat goed is voor de karakters en het verhaal van The End Of The F***ing World.

Charlie Covell – Maker The End Of The F***ing World

“Put it this way, if for some reason we hadn’t been allowed to do season two, I would have been really gutted. Which I think shows that it was the right thing to do – for me, anyway. And I think I like where we end it [in season two], and yeah, it feels right for the story. But you never know, and you obviously you can’t write for what people want,” she adds. “I think you have to work out what’s right for the characters and the story— I sound like such a d*** saying that but I think you can’t, you’re not doing fan fiction.”

Waar gaat het verhaal van The End Of The Fucking World over?

The End of the Fucking World vertelt het verhaal van de zeventien-jarige James. Sociaal is hij een ramp en naar eigen zeggen is James zelfs een psychopaat. Hij wil weten hoe het voelt om een moord te plegen en hij kiest de grofgebekte Alyssa als zijn doelwit. Het loopt anders wanneer hij gevoelens krijgt voor zijn blonde klasgenootje.

Op IMDb wordt de serie The End Of The Fucking World beoordeeld met een 8.1 uit 10.


Wanneer komt The End Of The Fucking World seizoen 3 op Netflix Nederland?

Helaas lijkt het er door uitspraken van de makers op dat er geen derde seizoen van The End Of The Fucking World op Netflix gaat komen.