Waar kan ik de film The Ghosts of Buxley Hall (1980) online kijken? – Streaming via Disney+

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over het online kijken van de film The Ghosts of Buxley Hall uit 1980. De film behaalde tot dusver een 6.2 uit 10 op IMDb en film- en serieliefhebbers streamen de film graag. In dit artikel geven wij aan aan of deze titel op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten in België zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

 

Waar kun je The Ghosts of Buxley Hall uit 1980 online kijken?

Disney+: Bij Disney+ is deze titel momenteel te zien. Ga direct naar de film op Disney+.

Je krijgt bij Disney+ overigens nu 15% korting bij de keuze voor een jaarabonnement, waardoor je omgerekend ruim 2 maanden per jaar gratis kijkt. Deze optie raden wij je dus zeker aan. Klik hiervoor op de rode knop hierboven.

Verder is deze titel momenteel nergens anders te streamen. Wel kun je hem natuurlijk online bestellen op DVD of Blu-Ray. Ga direct naar deze film hier op Bol.com en hier op Amazon.nl.

Verhaal en trailer van The Ghosts of Buxley Hall (1980)

Het verhaal en de trailer van deze film vind je direct via IMDb en YouTube. Bekijk via YouTube de trailer. Vind het verhaal en cijfer van 6.2 uit 10 op IMDb.

Streaming informatie over de film

Jaar: 1980
IMDb: 6.2 uit 10 op IMDb
Trailer: Bekijk via YouTube
Bestel: Bestel via Bol.com
Kijken: Bekijk direct op Disney+

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over deze film op Streamwijzer.