Seizoen 3 van Turkse thrillerserie ‘The Gift’ is nu te zien op Netflix

Bitterzoet nieuws voor liefhebbers van de Turkse psychologische thrillerserie Atiye (in het Engels bekend als The Gift). Er komt in juni een gloednieuw seizoen van de Netflix Original-serie aan, maar het wordt direct ook het laatste deel van dit kijkcijferkanon. Na drie seizoenen is de serie namelijk gecanceld. Lees hier wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van The Gift seizoen 3 op Netflix.

Waar gaat het verhaal van The Gift over?

De serie volgt het leven van Atiye die een jonge en mooie schilderes is en het perfecte leven leidt in Istanbul; ze heeft een liefhebbende familie, een rijke en beminnelijke vriend, en als klap op de vuurpijl staat ze op het punt om haar eerste solotentoonstelling te openen.

Maar haar perfecte leven staat op het punt te veranderen door een ontdekking in de oudste tempel op aarde, Göbekli Tepe. Een archeoloog, Erhan genaamd, ontdekt een symbool in de ruïnes, een symbool dat Atiye op een zeer mysterieuze manier met Göbekli Tepe verbindt. En nu zal Atiye haar leven op zijn kop zetten en een zoektocht beginnen om de geheimen van haar verleden te ontdekken, geheimen die verborgen liggen in die oude ruïnes.

Titel: Atiye / The Gift
Land: Turkije
Taal: Turks
Soort: Serie
Jaar: 2019
IMDb: 7.3 uit 19.000 stemmen
Duur: 3 seizoenen
Categorie: Mystery, Drama, Sci-Fi, Fantasy
Cast: Beren Saat, Mehmet Günsür, Melisa Şenolsun, Civan Canova, Tim Seyfi
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Wanneer komt The Gift seizoen 3 op Netflix The Gift?

Tijdens het bekendmaken van de nieuwe films en series op Netflix in juni 2021 werd ook duidelijk dat het slotseizoen van Atiye naar de streamingdienst zou komen. De exacte datum wordt 17 juni 2021.

  1. Waar kun je The Gift online kijken?

    De Turkse serie The Gift is een Netflix Original en is daarom alleen bij deze streamingdienst te kijken. Atiye is en zal dus niet te zien zijn op Disney+, Amazon Prime Video of andere video on demand-platforms.

  2. Wanneer komt The Gift seizoen 3 op Netflix België?

    Vanaf 17 juni 2021 zal het derde en laatste seizoen van de psychologische thrillerserie Atiye (in het Engels bekend als The Gift) op Netflix te zien zijn in België.

→ Vergelijkbare series met The Gift vind je hier 🍿

Komt er een The Gift seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Helaas werd in maart 2020 bekendgemaakt dat het derde seizoen van de Turkse serie ook meteen het laatste zal zijn. Er zal geen vierde seizoen van The Gift geproduceerd worden.

Welke teaser of trailer is er van The Gift seizoen 3?

Bekijk hieronder direct de bloedstollende trailer van het derde en laatste seizoen van The Gift.