Populaire ziekenhuisserie The Good Doctor is verlengd met een vijfde seizoen

In 2019 kwam The Good Doctor seizoen 3 online en in 2020 volgde het vierde deel. Nu willen liefhebbers van de serie, waarvan momenteel in België enkel de eerste drie seizoenen te streamen zijn via Amazon Prime Video, graag weten of er ook een vijfde seizoen komt. Aangezien dat inmiddels officieel bevestigd is, vind je in dit artikel alles wat we tot nu toe weten van het nieuws, de trailer en de release datum van The Good Doctor seizoen 5 op Amazon Prime Video!

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van The Good Doctor vind je hier

Waar gaat het verhaal van The Good Doctor over?

In deze serie volgen we de jonge autistische chirurg Shaun Murphy. Hij komt uit kleine stadje Casper in Wyoming (Verenigde State), maar dat had hij een problematisch verleden. Dokter Murphy verhuist naar San Jose, Californië, om te werken in het prestigieuze San Jose St. Bonaventure Hospital.

SoortSerie
Jaar2017
TaalEngels
Duur5 seizoenen
CategorieDrama
NetwerkABC
IMDb8,1 uit 77.000 stemmen
MakerDavid Shore
CastFreddie Highmore, Richard Schiff, Hill Harper, Fiona Gubelmann, Will Yun Lee, Christina Chang, Antonia Thomas, Paige Spara, Nicholas Gonzalez

Wanneer komt The Good Doctor seizoen 5 op Amazon Prime Video?

Goed nieuws voor fans van The Good Doctor, want de eerste stap richting het vijfde seizoen is gezet. De verlenging van de serie met nieuwe afleveringen is namelijk officieel bekendgemaakt! Dat liet het Twitter-account van de ABC-serie weten.

Wanneer The Good Doctor seizoen 5 in België te zien zal zijn, op Amazon Prime Video of mogelijk bij een andere streamingdienst in de toekomst, is nog niet bekend. Op basis van de publicatie van vorige seizoenen en de moeilijkheden met filmen die ontstaan door COVID-19, lijkt het echter waarschijnlijk dat dit niet voor 2022 zal zijn.

  1. Wanneer komt The Good Doctor seizoen 5 op Amazon Prime Video?

    Momenteel is nog niet bekend wanneer het vijfde seizoen van de serie The Good Doctor te zien zal zijn op Amazon Prime Video. Op basis van de publicatie van vorige seizoenen, lijkt het er echter niet op dat dit voor 2022 zal zijn. Zodra we meer weten, vind je de release datum via je mail.

  2. Waar kun je The Good Doctor seizoen 5 online kijken?

    In België is The Good Doctor exclusief te zien op Amazon Prime Video (met 3 seizoenen), dus helaas niet op andere streamingdiensten als Netflix, of Disney+. Zodra seizoen 5 online komt in België, zal het naar verwachting ook daar gepubliceerd worden.

Zo kijk je nu al online naar seizoen 1-5 van The Good Doctor

In België heeft Amazon Prime Video nog niet de rechten van het vierde seizoen van The Good Doctor weten te bemachtigen, waardoor deze serie niet te zien is in het Belgische aanbod van het video on demand-platform. Ook andere streamingdiensten als Disney+ of Netflix hebben de serie niet in het aanbod op dit moment. Toch kun je nu al vanuit België naar het vierde seizoen van The Good Doctor kijken met een heel makkelijk trucje: een goede VPN.

Kort gezegd werkt het heel simpel: een VPN is een anonieme internetverbinding die ervoor zorgt dat jouw privacy gewaarborgd wordt. Hiermee kun je zelf instellen welk locatiesignaal jouw apparaat afgeeft. Stel je je VPN in op de Verenigde Staten? Dan denkt een website dat jij in de VS bent en kun je als gevolg hiervan gewoon naar het vierde seizoen van The Good Doctor kijken. In een paar simpele stappen werkt dit als volgt:

  1. Ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op de Verenigde Staten
  3. Ga direct naar The Good Doctor seizoen 1-5 bij de website van ABC en begin met kijken! 🍿

Kom er een The Good Doctor seizoen 6 of is S5 het laatste seizoen van de serie?

Jammer genoeg weten we nog niet hoe lang de serie The Good Doctor zal duren. Over de komst van een eventueel zesde seizoen is dus nog niets bekend.

Welke teaser of trailer is er van The Good Doctor seizoen 5?

Helaas is er nog geen trailer van het vijfde seizoen van The Good Doctor beschikbaar, maar je kunt wel vast opwarmen met de beelden van het vierde deel van de serie.


Let op: het gebruik van een VPN om films en series te streamen is niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ‘terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.