Waar kan ik de serie The Handmaid’s Tale uit 2017 online streamen in België?

Veel kijkers vragen ons de laatste tijd of de serie The Handmaid’s Tale uit 2017 online te kijken is in België. De serie weet op IMDb tot nu toe een 8.5 uit 10 te scoren en film- en serieliefhebbers zijn benieuwd naar de streaming mogelijkheden. In dit artikel vind je of deze serie momenteel te streamen is op video on demand-platforms als Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Apple TV+ of dat andere streamingdiensten hem ook aanbieden.

Waar kun je The Handmaid’s Tale uit 2017 online streamen in België?

Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die bij Bol.com. Ga direct naar de serie op Bol.com.

In België is er op het moment van schrijven geen streamingdienst die de serie in het aanbod opgenomen heeft, maar wel kun je met een VPN in het aanbod van Hulu in Amerika kijken. Meer hierover vertellen we in ons artikel over de beste VPN’s om films en series te streamen.

Kort gezegd werkt het heel simpel: een VPN is een anonieme internetverbinding die ervoor zorgt dat jouw privacy gewaarborgd wordt. Hiermee kun je zelf instellen welk locatiesignaal jouw apparaat afgeeft. Stel je je VPN in op de Verenigde Staten? Dan denkt Hulu dat jij in de VS bent en kun je als gevolg hiervan gewoon als abonnee naar The Handmaid’s Tale kijken. In een paar simpele stappen werkt dit als volgt:

  1. Ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op de Verenigde Staten
  3. Ga direct naar The Handmaid’s Tale bij Hulu en begin met kijken! 🍿

Verhaal van de serie The Handmaid’s Tale (2017)

In een dystopische toekomst wordt een vrouw gedwongen te leven als concubine onder een fundamentalistische theocratische dictatuur.

Streaming informatie over de serie

Jaar: 2017
Categorie: Drama, Sci-Fi, Thriller
Regisseur: Bruce Miller
Schrijvers:
Cast: Elisabeth Moss, Amanda Brugel, Madeline Brewer
IMDb: 8.5 uit 10 op IMDb
Trailer: Bekijk via YouTube


Let op: het gebruik van een VPN om films en series te streamen is niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ‘terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.