The Irregulars seizoen 2 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Mooi nieuws voor liefhebbers van de Sherlock Holmes-verhalen, want er is een nieuwe serie aan het imperium van de detective toegevoegd! De Netflix Original-serie The Irregulars geeft een compleet eigen, jonge en betoverende kijk op het verhaal van de beroemde fictionele detective op 221B Baker Street. Dubbel goed nieuws is het feit dat al voor de release van het eerste seizoen bekend lijkt te zijn geworden dat er een tweede deel zal volgen. In dit artikel lees je wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van The Irregulars seizoen 2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van The Irregulars over?

De serie speelt zich af in Victoriaans Londen en volgt een bende verwarde tieners die worden gemanipuleerd om misdaden op te lossen voor de sinistere dokter Watson en zijn mysterieuze zakenpartner, de ongrijpbare Sherlock Holmes.

Titel: The Irregulars
Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 2 seizoenen
Categorie: Misdaad, Drama, Fantasy
Cast: McKell David, Thaddea Graham, Jojo Macari
Maker: Tom Bidwell

Wanneer komt The Irregulars seizoen 2 op Netflix België?

Al twee weken voordat The Irregulars op Netflix zou verschijnen werd al bekend door productiedocumenten dat er een tweede seizoen van de Netflix Original-serie zal volgen. Wanneer dit nieuwe deel zal verschijnen op de streamingdienst, is echter niet bekendgemaakt. Vaak zit er wel een jaar tussen de release van het eerste en tweede seizoen, al helemaal nu de Coronacrisis het filmen ook nog eens extra kan vertragen. Toch lijkt het er volgens diezelfde documentatie wel op alsof het filmen al in de zomer van 2021 zou beginnen, wat wellicht een lancering rond eind 2021 of begin 2022 zou kunnen betekenen.

  • Wanneer komt The Irregulars seizoen 2 op Netflix België?

    Helaas hebben we op dit moment nog geen lanceerdatum van het tweede seizoen, maar door de tijd van de productie zal die waarschijnlijk ergens in het begin van 2022 liggen. Zodra meer over een tweede deel bekend is, zal het via je mail bekendgemaakt worden.

  • Waar kun je The Irregulars online kijken?

    De serie The Irregulars is in België enkel op Netflix te bekijken en niet op andere streamingdiensten als Disney+ en Amazon Prime Video, omdat het een Original-serie van het video on demand-platform is.

→ Vergelijkbare series met The Irregulars vind je hier 🍿

Komt er een The Irregulars seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Naast de komst van het tweede seizoen is jammer genoeg niet bekendgemaakt of er ook direct een derde seizoen zal volgen. Deze beslissing wordt waarschijnlijk gemaakt na deel 2 in een afweging van kosten en kijkcijfers. Als we hier meer over te weten komen, verschijnt het nieuws op Streamwijzer en onze social media kanalen.

Welke teaser of trailer is er van The Irregulars seizoen 2?

Er is momenteel nog geen trailer van het tweede seizoen van The Irregulars, maar kijk vooral nog eens de trailer van seizoen 1 van de serie om alvast in de stemming te komen voor het vervolg van de Sherlock-serie.

The Irregulars | Officiële trailer | Netflix