‘The Kardashians’ keren razendsnel terug naar Disney+, seizoen 2 komt al in september

Het is inmiddels nog maar een paar weken geleden dat de slotaflevering van de realityserie The Kardashians op Disney+ in België werd uitgezonden. Toch hebben we nu al nieuws over de lancering van seizoen 2. De nieuwe set afleveringen gaat namelijk op 22 september, slechts een paar maanden later, van start bij het video on demand-platform.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg tot 15% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Seizoen 2 van ‘The Kardashians’ komt al in september online

In de laatste aflevering van het eerste seizoen kwamen de Kardashians al met niet geheel verrassend nieuws: “to be continued”, wisten ze te vermelden. De komst van S2 was dus al duidelijk, maar ook een derde en vierde seizoen lijken in de pijplijn te zitten. In een interview met Variety heeft de familie aangegeven dat er in totaal 40 afleveringen van de serie moeten verschijnen. Nu we weten dat het eerste seizoen tien afleveringen telt en de kans groot is dat dit voor andere seizoenen ook gaat gelden, lijkt het erop dat we nog lang niet klaar zijn met The Kardashians.

Inmiddels is ook al bekend wanneer het tweede seizoen zal verschijnen. S1 startte op 14 april 2022 en liep tot 16 juni 2022. Seizoen 2 is al vanaf 22 september 2022 wederom wekelijks op donderdag met een nieuwe episode te zien bij Disney+ in België.

Eerste teaser trailer van ‘The Kardashians’ seizoen 2 is al te zien

De eerste teaser trailer van seizoen 2 werd recentelijk ook alvast naar buiten gebracht, samen met de melding dat de eerste aflevering te streamen is v.a. 22 september. Hieronder bekijk je direct de video.

Meer informatie over de serie

In deze gloednieuwe serie over de bekende, populaire familie krijg je volledige toegang tot hun leven. Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie laten de camera’s weer toe om de waarheid achter de krantenkoppen te onthullen. Van de intense druk waaronder ze miljardenbedrijven runnen tot de dolkomische momenten in hun vrije tijd en op school, het is allemaal te zien in deze meeslepende, openhartige serie over liefde en leven in de schijnwerpers.

TitelThe Kardashians
Jaar2022–
SoortSerie
Duur1 seizoen, 10 afleveringen
TaalEngels
GenreReality
IMDb4,6 uit 1.700 stemmen
CastKim Kardashian, Kourtney Kardashian, Khloé Kardashian, Kris Jenner, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Travis Barker, Scott Disick

Synopsis: Disney+