The Kominsky Method was de grote verrassing van 2018 en volgde in 2019 met een tweede seizoen. De serie werd zelfs bekroond met twee Golden Globes en krijgt nu een tweede seizoen op Netflix. Vanaf 25 oktober 2019 staat The Kominsky Method seizoen 2 online op Netflix België, maar volgt er ook een derde seizoen? Wat weten we tot nu toe over The Kominsky Method S3 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van The Kominsky Method over?

Het einde van het leven is nog lang niet voorbij voor de ooit beroemde Sandy Kominsky and zijn levenslange agent Norman Newlander. Academy Award winnaars Michael Douglas (Sandy Kominsky) en Alan Arkin (Normal Newlander) spelen twee beste vrienden wiens leven onontwijkbare curveballen naar ze gooit. Ondertussen proberen zij te streven naar vredige laatste jaren in Los Angeles, een stad die een jeugdigheid en schoonheid hoog in het vaandel heeft staan.

Op IMDb wordt de serie The Kominsky Method beoordeeld met een 8.1 uit 10.

Wanneer komt The Kominsky Method seizoen 3 op Netflix België?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt The Kominsky Method seizoen 3 op Netflix? Helaas weten we nog niet zeker of er een derde seizoen komt. Mocht het er komen, dan lijkt het echter waarschijnlijk dat het rond eind 2020 zijn.

Kom er een The Kominsky Method seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Aangezien het nog niet zeker is of er een derde seizoen volgt, weten we ook nog niets over een eventueel vierde deel. Zodra we meer weten, komt dat direct als nieuws op Streamwijzer!

Welke teaser of trailer is er van The Kominsky Method seizoen 3?

Hieronder kan je genieten van de trailer van het vorige deel: The Kominsky Method seizoen 2!

The Kominsky Method: Season 2 | Official Trailer | Netflix

Wanneer komt The Kominsky Method seizoen 3 op Netflix België?

Helaas is het nog niet bekend of en wanneer er een derde seizoen van The Kominsky Method op Netflix België zal verschijnen.