The Last Kingdom seizoen 3 staat op Netflix, maar alleen als je taalinstellingen op Engels staan

Eindelijk! Na een enorme wachttijd is het nu zo ver. Vanaf 9 januari 2020 staat het derde seizoen van The Last Kingdom op Netflix België, maar momenteel enkel nog als je taalinstellingen op Engels staan. Lees hieronder wat we weten over het nieuws, de trailer en de datum van The Last Kingdom S3 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van The Last Kingdom over?

Het jaar is 872 en vele van de afzonderlijke Koninkrijken, wat we nu kennen als Engeland, zijn in handen gevallen tijdens de invasie van de Denen. Het Koninkrijk van Wessex onder leiding van Koning Alfred staat er alleen voor. Tegen deze turbulente achtergrond zien we een Saksische edelman en zijn zoon Uhtred of Bebbanburg. De jongen wordt gevangen genomen door de Denen en opgevoed als was het één van hun. Waar lig zijn loyaliteit? Is hij een Saks of een Deen? Kiest Uhtred voor zijn geboorteland of voor degene die hem hebben grootgebracht? Om zijn geboorterecht terug te krijgen moet Uhtred een gevaarlijk pad bewandelen tussen beide partijen en speelt hij een belangrijke rol in de geboorte van een nieuwe natie.

Op IMDb wordt de serie The Last Kingdom beoordeeld met een 8.3 uit 10.

Wanneer komt The Last Kingdom seizoen 3 op Netflix België?

Wanneer komt The Last Kingdom seizoen 3 op Netflix België?

Vanaf 9 januari 2020 is seizoen 3 van The Last Kingdom op Netflix België te zien, maar enkel als de taalinstellingen van je profiel op Engels staan.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van The Last Kingdom vind je hier 🍿

Komt er een The Last Kingdom seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Jazeker, een vierde seizoen van de populaire serie zal ook naar Netflix komen! Het vierde deel is volop in productie en zal begin 2020 op Netflix in andere landen verschijnen. Wanneer het in België zal komen, is helaas nog niet bekend. Meer hierover lees je op het artikel over The Last Kingdom seizoen 4 op Netflix.

Welke teaser of trailer is er van The Last Kingdom seizoen 3?

Yes! Bekijk alvast de trailer van het derde seizoen van The Last Kingdom om in de stemming te komen voor de komst van dit deel op Netflix!

The Last Kingdom: Season 3 | Official Trailer [HD] | Netflix