Actiefilm ‘The Marksman’ met Liam Neeson gaat vandaag in première bij Amazon Prime Video

Amazon Prime Video gaat weer een gloednieuwe en keiharde actiefilm aan het aanbod toevoegen. Dit keer heeft Liam Neeson de hoofdrol in de film. Vanaf 20 april 2021 schittert de acteur in The Marksman.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

The Marksman (film, 2021) op Amazon Prime Video in België

Naast titels als Tenet en Them verschijnt deze maand ook The Marksman online op Amazon Prime Video The Marksman is geregisseerd door Robert Lorenz en heeft in de hoofdrollen Liam Neeson als Jim Hanson, Katheryn Winnick als Sarah Pennington, Juan Pablo Raba als Mauricio, Teresa Ruiz als Rosa, Jacob Perez als Miguel, Dylan Kenan als Randall Brennan en Luke Rains als Everett Crawford.

Verhaal

Jim Hanson is een ex-marinier uit de Verenigde Staten en Vietnam-oorlogsveteraan die langs de grens tussen Arizona en Mexico woont. Om de grenspatrouille te helpen rapporteert hij pogingen tot illegale oversteek. Jims leven verandert compleet wanneer hij Miguel en zijn moeder betrapt die de grens proberen over te steken en op de vlucht zijn voor het Mexicaanse kartel. Na een vuurgevecht met Mauricio (leider van het kartel) waarbij zowel Miguel’s moeder als de broer van Mauricio omkomen, belooft Jim Miguel veilig naar zijn tante in Chicago te brengen. Dit is niet zo makkelijk als Jim dacht dat het zou zijn wanneer hij erachter komt dat Mauricio wraak probeert te nemen voor de dood van zijn broer.

Trailer


Details van de film

Titel: The Marksman
Jaar: 2021
Soort: Film
Categorie: Actie, Thriller
Duur: 1 uur en 48 minuten
Regisseur: Robert Lorenz
Schrijvers: Chris Charles, Danny Kravitz, Robert Lorenz
Cast: Katheryn Winnick, Liam Neeson, Teresa Ruiz
IMDb: 5.9 uit 2.400 stemmen

Het volledige aanbod van films en series op Amazon Prime Video in België vind je bij de pagina Amazon Prime Video aanbod.

Veelgestelde vragen over The Marksman op Amazon Prime Video

  1. Vanaf wanneer kun je The Marksman (2021) online bekijken?

    Vanaf 20 april 2021 is de film The Marksman in België te zien op de streamingdienst Amazon Prime Video.

  2. Waar kun je The Marksman (gratis) online kijken?

    Bij Amazon Prime Video kun je 30 dagen gratis naar de film The Marksman kijken, alvorens je besluit om een abonnement van €2.99 per maand op de streamingdienst te nemen. Klik op de rode knop bovenin dit artikel om direct de film te streamen.