The Marvelous Mrs. Maisel seizoen 4 op Amazon Prime Video | Nieuws, trailer en datum

Als één van de meest succesvolle Amazon Prime Originals is The Marvelous Mrs. Maisel een veelbekeken serie en staat vanaf 6 december 2019 het derde seizoen op Amazon Prime Video. Nu hopen fans op meer, ook al is een vierde seizoen nog niet officieel bevestigd. Wat weten we tot nu toe over The Marvelous Mrs. Maisel S4 op Amazon Prime Video?

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Waar gaat het verhaal van The Marvelous Mrs. Maisel over?

Deze serie speelt zich af in Manhattan, 1958. Miriam “Midge” Maisel heeft alles wat haar hartje begeert: een perfecte echtgenoot, kinderen en een appartement aan de Upper West Side. Maar dan verandert haar perfecte leven plotseling en moet Midge opnieuw beginnen. Ze ontdekt dat ze een verborgen talent heeft dat ervoor zorgt dat ze alle komedieclubs in Greenwich Village afgaat en zelfs mag langskomen bij Johnny Carson.

Op IMDb wordt de serie The Marvelous Mrs. Maisel beoordeeld met een 8.8 uit 10.

Wanneer komt The Marvelous Mrs. Maisel seizoen 4 op Amazon Prime Video België?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt The Marvelous Mrs. Maisel seizoen 4 op Amazon Prime Video? Helaas weten we nog niet of dat vierde seizoen er zal komen en wanneer dat seizoen eventueel op Amazon Prime Video zal verschijnen.

Kom er een The Marvelous Mrs. Maisel seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

Helaas is de duur van de serie nog niet bekend. Een vierde en vijfde seizoen is noch bevestigd, noch ontkend. Zodra we meer weten, zal dat op deze pagina verschijnen

Welke teaser of trailer is er van het vierde seizoen van The Marvelous Mrs. Maisel?

Helaas zijn er nog geen beelden van een eventueel vierde deel. Wil is er een gloednieuwe trailer te zien van het derde seizoen! Kijk hieronder en maak je klaar voor weer een prachtige set afleveringen.

Wanneer komt The Marvelous Mrs. Maisel seizoen 4 op Amazon Prime Video België?

Helaas is nog niet bekend of er een vierde seizoen van The Marvelous Mrs. Maisel zal komen en wanneer dit eventueel op Amazon Prime Video zal verschijnen.