The Missing (Baptiste) krijgt seizoen 4 op Netflix

Eerder verscheen de spin-off Baptiste, die zich afspeelde in Frankrijk, als een derde seizoen van de populaire serie The Missing op Netflix. Nu is bekendgemaakt dat er ook een seizoen 4 van The Missing (Baptiste) zal volgen. Dit deel zal zich afspelen in Hongarije. Lees hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van The Missing / Baptiste S4 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van The Missing / Baptiste over?

Baptiste gaat over de norse en koppige inspecteur Julien Baptiste. Wanneer Julien en zijn vrouw Amsterdam bezoeken, vraagt het hoofd van de politie, die ook nog eens een voormalige vriendin van hem is, om zijn hulp en kennis om een misdrijf op te lossen. Al snel raakt Julien verwikkeld in een zaak die hem naar de grimmige onderwereld van de stad brengt.

Op IMDb wordt de serie Baptiste beoordeeld met een 7.2 uit 10.

Wanneer komt The Missing seizoen 4 op Netflix België?

Wanneer komt The Missing seizoen 4 op Netflix België?

Helaas is nog niet bekend wanneer het vierde seizoen van The Missing naar Netflix België zal komen. Een realistische inschatting is 2021, maar voorlopig is nog niets officieel bevestigd. Zodra we meer weten, zal dat op deze pagina geplaatst worden.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van The Missing vind je hier 🍿

Komt er een The Missing seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

Helaas is het nog niet bekend of er een vijfde seizoen van The Missing aan zit te komen. Zodra we hier meer over weten, zal het nieuws op deze pagina vermeld worden.

Welke teaser of trailer is er van The Missing seizoen 4?

Helaas is er nog geen trailer van het volgende deel, maar kijk vooral nog even naar de trailer van Baptiste in Frankrijk!