The Morning Show seizoen 2 op Apple TV+

Sinds de lancering op 1 november 2019 staat het eerste seizoen van The Morning Show (met o.a. Jennifer Aniston, Reese Witherspoon en Steve Carell) op Apple TV Plus. De komst van een tweede seizoen is kort daarna bevestigd. Wat weten we tot nu toe over het nieuws, de trailer en de datum van The Morning Show S2 op Apple TV+?

→ Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle films en series op Apple TV+ kijken ✅

Waar gaat het verhaal van The Morning Show over?

Alex Levy runt The Morning Show, een populair nieuwsprogramma dat uitstekende tv-beoordelingen heeft en waarvan wordt aangenomen dat het het gezicht van de Amerikaanse televisie heeft veranderd. Nadat haar partner voor 15 jaar, Mitch Kessler, is ontslagen vanwege seksueel wangedrag, vecht Alex om haar baan als top nieuwslezer te behouden. Hiervoor moet ze de rivaliteit aangaan met Bradley Jackson, een aspirant-journalist die de plaats van Alex wil innemen.

Op IMDb krijgt de serie The Morning Show een 8.2 uit 10.

Wanneer komt The Morning Show seizoen 2 op Apple TV+?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt The Morning Show seizoen 2 op Apple TV+? Helaas is dat nog niet bekend. Zodra we meer weten, zal het op deze pagina bekendgemaakt worden.

Komt er een The Morning Show seizoen 3 of is S2 het laatste van de serie?

Jammer genoeg weten we momenteel enkel nog dat er een tweede seizoen komt. Als meer bekend wordt gemaakt over het verloop van de serie, zal dat op Streamwijzer gemeld worden.

Welke teaser of trailer is er The Morning Show seizoen 2?

Er is nog geen trailer beschikbaar van het tweede seizoen van The Morning Show, maar hieronder kun je genieten van de trailer van S1!


Wanneer komt The Morning Show seizoen 2 op Apple TV+?

Helaas is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen van The Morning Show op Apple TV+ komt. Zodra we hier meer over weten, zal het op deze pagina bekendgemaakt worden.