Waar kun je de serie The Stand online kijken?

Ontzettend veel mensen willen graag de populaire serie The Stand online kijken. Deze serie uit 2020 telt nog maar 1 seizoen, maar weet op internet veel opzienbarende reacties op te wekken. Gelukkig is het ook in België gewoon mogelijk om de serie legaal (en zelfs gratis) te streamen.

In dit artikel geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Apple TV+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

→ Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle films en series op Apple TV+ kijken ✅

Waar kun je The Stand online kijken?

Apple TV+ met STARZPLAY: De serie is enkel op Apple TV+ te streamen met het kanaal STARZPLAY. Bekijk de serie direct 7 dagen gratis op Apple TV+.

Verhaal van The Stand (2020)

In ‘The Stand’ schetst Stephen King een postapocalyptische wereld lamgelegd door ziekte en verwikkeld in een strijd tussen goed en kwaad. Het lot van de mensheid ligt in de broze handen van de 108-jarige Moeder Abagail en een klein groepje overlevenden. Hun ergste nachtmerries worden belichaamd door een man met een venijnige lach en onvoorstelbare krachten: Randall Flagg, de duistere man.

Streaming informatie over de serie

Jaar: 2020
Soort: Serie
Categorie: Avontuur, Drama, Fantasy
IMDb: 5.4 uit 8.700 stemmen
Duur: 1 seizoen
Makers: Josh Boone, Benjamin Cavell
Cast: Whoopi Goldberg, Alexander Skarsgård, James Marsden
Kijken: Bekijk direct 7 dagen gratis bij Apple TV+

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de serie op Streamwijzer.