Opnames zitten erop: The Umbrella Academy seizoen 3 is op komst bij Netflix

Ben jij ook helemaal gek op The Umbrella Academy op Netflix? Inmiddels weten we dat seizoen 3 op komst is en verwachten we dat het niet heel lang meer duurt voordat we de nieuwe afleveringen op de streamingdienst te zien krijgen. Dat vermoeden wordt bevestigd door een mooie mededeling van Netflix op social media, want de opnames van het volledige derde seizoen zijn afgerond!

Filmen zit erop: Netflix laat weten dat The Umbrella Academy seizoen 3 op camera staat

Goed nieuws, want “It’s a wrap!” voor het derde seizoen van The Umbrella Academy. De cast liet ons in een video eind augustus weten dat het filmen erop zit.

Meestal wordt er na de opnames nog een paar maanden de tijd genomen voor het bewerken van de beelden en de montage. Naar verwachting kunnen we dus rond de jaarwisseling genieten van seizoen 3 van The Umbrella Academy ongeveer 1½ jaar na deel 2 zou zijn. Op het moment van schrijven is dit echter nog niet officieel bevestigd. We houden je hiervan op de hoogte op de pagina over seizoen 3 van The Umbrella Academy.

Netflix liet eerder weten dat de opnames van The Umbrella Academy seizoen 3 in februari begonnen

In de tussentijd hebben we niet heel veel updates ontvangen van de productie van het derde seizoen van de Netflix-serie. Wel kon ongeveer op de tijdlijn van 1½ jaar tussen seizoenen worden gerekend, aangezien het eerste deel verscheen in februari 2019 en het tweede in juli 2020. Wel liet Netflix in de tussentijd al eens officieel weten dat The Umbrella Academy was verlengd met een derde deel en dat de opnames in februari van start zouden gaan. In totaal heeft het filmen dus ongeveer een half jaar geduurd.

Verhaal, details en trailer van de serie

The Umbrella Academy begint wanneer over de wereld verspreid 43 kinderen worden geboren. Het vreemde is al dat hun moeders niet bevrucht zijn geweest door een man voor die bevalling. Sir Reginald Hargreeves is een rijke filantroop die besluit zeven van de kinderen te adopteren. Het blijkt dat de kinderen superkrachten bezitten en Sir Reginald Hargreeves wil die krachten inzetten voor een goede strijd. Hij overlijdt helaas vroeg, waarna de zeven kinderen weeskinderen worden.

Soort: Serie
Jaar: 2019
Seizoenen: 3 seizoenen
Categorie: Actie, Avontuur, Komedie
Makers: Steve Blackman, Jeremy Slater
Cast: Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda
IMDb: 8,0 uit 180.000 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Netflix