The Unforgivable (film, 2021) met Sandra Bullock is nu te zien op Netflix

Sandra Bullock heeft weer een nieuwe ijzersterke hoofdrol te pakken in één van Netflix‘ nieuwste hitfilms. Het misdaaddrama The Unforgivable (2021) is vanaf vrijdag 10 december exclusief te zien op de streamingdienst. Lees verder om het verhaal en de trailer te bekijken.

Sandra Bullock is vanaf 10 december 2021 te zien in Netflix-film ‘The Unforgivable’

Netflix kwam op vrijdag 10 december 2021 met een splinternieuwe Original film waarin de hoofdrol is weggelegd voor de geliefde actrice Sandra Bullock. Misschien ken je haar nog van het kijkcijferkanon Bird Box, een film met Bullock in de hoofdrol die drie jaar geleden de hele streamingdienst overnam qua populariteit.

Ook van deze nieuwe Netflix-film zijn de verwachtingen hoog. Sinds 09:00 uur ‘s ochtends (onze Midden-Europese tijd) is hij te streamen op het video on demand-platform, dus de eerste beoordelingen zullen snel binnenkomen. Veel kijkplezier alvast!

The Unforgivable (film, 2021): verhaal, informatie en trailer

Sandra Bullock vertolkt de rol van Ruth Slater, een vrouw die is vrijgelaten uit de gevangenis na het uitzitten van een straf voor een geweldsdelict. Ruth keert terug in een maatschappij die weigert haar verleden te vergeven. Ze wordt streng veroordeeld door de plaats die ze ooit haar thuis noemde en haar enige hoop op verlossing is het vinden van de vervreemde jongere zus die ze gedwongen werd achter te laten.

TitelThe Unforgivable
Jaar2021
SoortFilm
Duur1 uur en 52 minuten
TaalEngels
CategorieMisdaad, Drama
RegisseurNora Fingscheidt
CastSandra Bullock, Viola Davis, Vincent D’Onofrio, Jon Bernthal, Richard Thomas, Linda Emond, Aisling Franciosi, Emma Nelson, Will Pullen
KijkenBekijk direct op Netflix

Meer nieuwe films en series op Netflix in deze maand

Er kwamen weer heel wat nieuwe films en series op Netflix in december 2021 verschenen, maar er staan ook nog heel wat toptitels op het programma. Zo wisten we dat het tweede deel van seizoen 5 van La Casa De Papel en de Nederlandstalige kerstfilm De Familie Claus 2 online zou verschijnen, maar ook zijn we ook al aan het aftellen naar de lancering van seizoen 2 van The Witcher, seizoen 4 van Cobra Kai, seizoen 2 van Emily in Paris en Don’t Look Up. Houd Streamwijzer’s website en social media kanalen in de gaten voor het laatste nieuws over de nieuwste en beste films en series op Netflix.


Synopsis: Netflix