Rick Grimes duikt op in trailer van The Walking Dead seizoen 11

De post-apocalyptische thrillerserie The Walking Dead (momenteel te zien bij Netflix en Disney+) komt met een elfde en allerlaatste seizoen! In aanloop naar de lancering in België op 23 augustus 2021, zijn de eerste beelden gedeeld van het slotstuk. Bekijk hieronder de trailer van seizoen 11 om alvast in de stemming te komen. Verrassend nieuwtje: Rick Grimes komt er ook weer even om de hoek kijken!

→ Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Star, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Trailer: seizoen 11 van The Walking Dead

In een gloednieuwe trailer van het elfde deel van The Walking Dead, zien we Rick weer terugkeren (gespeeld door de acteur Andrew Lincoln). Een tijdje geleden is bekendgemaakt dat er een trilogie rondom het Walking Dead-personage Rick Grimes zal worden gemaakt en het is dus mogelijk dat hij in seizoen 11 terug zal keren op beeld om deze films in te leiden. Dat is echter niet zeker, want de beelden die we in de trailer zien, zijn allemaal oude shots van het karakter in eerdere seizoenen.

→ Alles van The Walking Dead vind je hier 🍿

Elfde seizoen van The Walking Dead begint op 23 augustus bij Disney+

Goed nieuws, want we hebben eindelijk een release datum van het elfde seizoen van The Walking Dead! Disney heeft laten weten dat dit slotseizoen van de post-apocalyptische thrillerserie op maandag 23 augustus 2021 in première zal gaan bij FOX en Disney+ Star.

Op dit moment is nog niet bekend of en wanneer The Walking Dead seizoen 11 naar Netflix zal komen. De streamingdienst zal het naar alle waarschijnlijkheid graag willen, omdat seizoen 1-10 er momenteel ook te zien zijn. Het zou echter zomaar kunnen dat Disney de rechten exclusief bij haar eigen video on demand-platform wilt houden. Zodra we meer weten over het mogelijke verschijnen van The Walking Dead seizoen 11 bij Netflix, vind je het nieuws via je mail.

Update: mocht je je overigens afvragen waar de negende aflevering blijft, dan is het belangrijk om het volgende te weten. Het elfde en laatste seizoen van The Walking Dead wordt opgesplitst en zal in februari 2022 worden vervolgd vanaf aflevering 9. Een soort winterstop, dus we zullen helaas even geduld moeten hebben!

Laatste afleveringen van de serie

Helaas zal er geen twaalfde deel van The Walking Dead volgen, want na seizoen 11 is het gedaan met de serie. Wel zijn er spin-offs zoals Fear The Walking Dead en The Walking Dead: World Beyond die allebei 30 dagen gratis te kijken zijn op Amazon Prime Video. Daarnaast zullen er nog drie films over Rick, een spin-off over Carol (Melissa McBride) en een spin-off over Daryl (Norman Reedus) worden gemaakt.

Verhaal en details van het slotstuk van The Walking Dead

Deze serie volgt een groep overlevenden tijdens de zombie-apocalyps. Soms worden de onderlinge conflicten zo link dat sommigen bereid zijn om alles te doen om te overleven.

In seizoen 11 is ons inmiddels bekend dat onze overlevenden de confrontatie aangingen met demonen uit het verleden en dat ze nieuwe bedreigingen bestreden, waarbij vriendschappen en relaties te lijden hadden onder de bijkomende schade van de Apocalypse. Alexandria is ernstig aangetast. Het is een onherkenbare schim van het huis dat het ooit was door het bloedbad en de verwoesting achtergelaten door de Whisperers.

Nu worstelen allen die in Alexandria wonen om het te herstellen en het toenemende aantal bewoners te voeden, waaronder de overlevenden van de val van het Koninkrijk en de verbranding van Hilltop; samen met Maggie en haar nieuwe groep, de Wardens. Alexandria heeft meer mensen dan het kan voeden en beschermen. Hun situatie is nijpend als spanningen over gebeurtenissen uit het verleden oplaaien en zelfbehoud naar de oppervlakte komt binnen de verwoeste muren.

Ze moeten voor meer voedsel zorgen terwijl ze proberen Alexandria te herstellen voordat het instort zoals ontelbare andere gemeenschappen die ze door de jaren heen zijn tegengekomen. Maar waar en hoe? Vermoeider en hongeriger dan ooit tevoren, moeten ze dieper graven om de moeite en kracht te vinden om de levens van hun kinderen veilig te stellen, zelfs als dat betekent dat ze hun eigen leven moeten verliezen.

Ondertussen worden Eugene, Ezekiel, Yumiko en Princess, zonder dat ze het weten, nog steeds gevangen gehouden door mysterieuze soldaten die deel uitmaken van een grotere en onwillige groep.

Titel: The Walking Dead
Soort: Serie
Jaar: 2010
Duur: 11 seizoenen
Categorie: Actie, Avontuur, Drama, Sci-Fi, Fantasy, Horror, Thriller
Maker: Frank Darabont
Cast: Norman Reedus, Melissa McBride, Lauren Cohan, Danai Gurira, Andrew Lincoln
IMDb: 8.2 uit 875.000 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Kijken: Bekijk direct op Disney+
Bestel: Bekijk direct op Bol.com