The Walking Dead seizoen 9 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Nadat we er begin dit jaar achter kwamen dat 8 seizoenen van The Walking Dead terug op Netflix kwamen, is nu bekend dat ook het negende seizoen van de serie eraan zit te komen! Vanaf 9 oktober 2019 kunnen we van het negende seizoen genieten! Wat weten we tot nu toe over het nieuws, de trailer en de datum van The Walking Dead S9 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van The Walking Dead over?

Als politieagent Rick Grimes (Andrew Lincoln) wakker wordt in het ziekenhuis nadat hij is neergeschoten tijdens een achtervolging, lijkt alles verlaten. De bloemen naast zijn bed zijn verlept. Als hij naar buiten gaat om uit te zoeken wat er aan de hand is, vind hij een enorme hoeveelheid lijken naast het ziekenhuis. Als hij verdwaasd verder door het verlaten dorp loopt, komt hij Morgan Jones (Lennie James) en zijn zoon tegen. Eerst wordt Rick door hen als vijand aangezien maar de twee besluiten hem toch op te vangen. Nadat Rick weer bijgekomen is, vertellen Morgan en zijn zoon wat er aan de hand is.

Op IMDb wordt de serie The Walking Dead beoordeeld met een 8.3 uit 10.

Wanneer komt The Walking Dead seizoen 9 op Netflix België?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt The Walking Dead seizoen 9 op Netflix? Vanaf 9 oktober 2019 is het negende deel van de serie te zien op de streamingdienst in België!

Komt er een The Walking Dead seizoen 10 of is S9 het laatste seizoen van de serie?

Er is zeker een tiende seizoen in aantocht! Over de komst van dat tiende seizoen naar Netflix is helaas momenteel nog niets bekend.

Welke teaser of trailer is er van The Walking Dead seizoen 9?

Kijk hieronder de HEERLIJKE trailer van The Walking Dead seizoen 9!


Wanneer komt The Walking Dead seizoen 9 op Netflix België?

Op 9 oktober 2019 zal het negende seizoen van The Walking Dead op Netflix België verschijnen.