Nieuw op Amazon Prime Video: langverwachte fantasyserie ‘The Wheel of Time’

Op deze gloednieuwe fantasyserie hebben we lang gewacht. De verwachtingen zijn dan ook torenhoog! Vanaf vandaag, vrijdag 19 november 2021, is The Wheel of Time te zien bij Amazon Prime Video. Door velen wordt de serie al aangestipt als de nieuwe Game of Thrones, maar dat zal hij natuurlijk nog maar moeten bewijzen. Hieronder kun je direct beginnen met kijken en vind je waar de TWOT over gaat.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Fantasyserie ‘The Wheel of Time’ begint bij Amazon Prime Video op 19 november 2021

The Wheel of Time is gebaseerd op de gelijknamige fantasy romans van Robert Jordan. Op vrijdag 19 november 2021 zijn de eerste drie afleveringen (ongeveer 3x een uur) van de serie in première gegaan bij Amazon Prime Video, waarna elke week een nieuwe episode online zal worden geplaatst. De seizoensfinale verschijnt op de streamingdienst op 24 december.

Je hoeft overigens niet bang te zijn dat het na één seizoen gedaan is, want er zit veel potentie in het verhaal van TWOT. Verder heeft Amazon al een half jaar voor de première van S1 aangekondigd dat er ook een seizoen 2 onderweg is. Het filmen hiervan is zelfs al begonnen!

Verhaal en informatie over ‘The Wheel of Time’ op Amazon Prime Video

The Wheel Of Time is één van de populairste fantasy-series aller tijden en er zijn wereldwijd meer dan 90 miljoen boeken van de serie verkocht. Het verhaal speelt zich af in een uitgestrekte, epische wereld waar magie bestaat en waar alleen bepaalde vrouwen toegang toe hebben. Het verhaal volgt Moiraine (Rosamund Pike), lid van de ongelooflijk machtige, geheel vrouwelijke organisatie genaamd de Aes Sedai, wanneer ze aankomt in het kleine stadje Two Rivers. Daar begint ze aan een gevaarlijke, wereldomspannende reis met vijf jonge mannen en vrouwen, waarvan één de herboren draak zal zijn, die de mensheid zal redden of vernietigen.

TitelThe Wheel of Time
SoortSerie
Jaar2021
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur, Drama
IMDb8,4 uit 872 stemmen
MakerRafe Judkins
CastRosamund Pike, Daniel Henney, Josha Stradowski, Madeleine Madden, Zoe Robins, Marcus Rutherford, Maria Doyle Kennedy, Jan Petrina, Roman Dvorak
KijkenBekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video

Trailer van de langverwachte fantasyserie

Amazon heeft een speciale 360 graden trailer gelanceerd voor de première van The Wheel of Time. Hieronder kun je hem direct bekijken.

Uitzendschema van het eerste seizoen van ‘The Wheel of Time’ op Amazon Prime Video

Hieronder vind je een overzicht van wanneer welke aflevering van de nieuwe fantasyserie The Wheel of Time op Amazon’s streamingdienst Prime Video zal verschijnen. Dat wordt genieten tot en met kerstavond voor het slotstuk van het eerste seizoen!

AfleveringWeekdagDatum
1Vrijdag19 november 2021
2Vrijdag19 november 2021
3Vrijdag19 november 2021
4Vrijdag26 november 2021
5Vrijdag3 december 2021
6Vrijdag10 december 2021
7Vrijdag17 december 2021
8Vrijdag24 december 2021

Synopsis: Amazon