Waar kun je de serie The White Lotus (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie The White Lotus online kijken kunnen. In de serie van regisseur Mike White schitteren in de cast onder andere topsterren als Alexandra Daddario, Connie Britton, Steve Zahn en Murray Bartlett. In dit artikel geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je The White Lotus online kijken?

✅ HBO Max: Bij HBO Max kun je deze titel zien. Deze streamingdienst is echter nog niet officieel gelanceerd in België, maar kan wel met een VPN worden bekeken. Lees direct hoe je met een VPN vanuit België naar HBO Max kunt kijken.

  1. Ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op de Verenigde Staten
  3. Ga direct naar The White Lotus bij HBO Max en begin met kijken! 🍿

⛔️ Deze serie is op het moment van schrijven niet te zien in het Belgische aanbod van streamingdiensten als Netflix, Amazon Prime Video of Disney+.

Verhaal van The White Lotus (2021)

Deze komische dramaserie volgt de avonturen van meerdere medewerkers en gasten van een tropisch resort over de tijdsspanne van een week. Het verhaal wordt steeds complexer naarmate er een extra dag en nacht voorbij gaat en er blijkt veel meer te vertellen over de reizigers en werknemers dan je op het eerste ogenblik zou denken.

Streaming informatie over de serie

Soort: Serie
Jaar: 2021
Taal: Engels
Duur: 1 seizoen van 6 afleveringen
Categorie: Drama, Komedie
IMDb: 7,7 uit 28.000 stemmen
Regisseur: Mike White
Cast: Alexandra Daddario, Connie Britton, Steve Zahn, Murray Bartlett


Let op: het gebruik van een VPN om films en series te streamen is niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ‘terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.