The Witcher seizoen 2 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Al voordat het eerste seizoen van The Witcher online is gekomen is de productie van het tweede seizoen al bekendgemaakt. Dat zal begin 2020 namelijk al gebeuren, waardoor we naar verwachting rond eind 2020 van het tweede deel kunnen gaan genieten.

Showrunner Lauren Schmidt zegt hierover: “Ik ben zo enthousiast dat we, nog voordat kijkers zich op het eerste seizoen kunnen storten, al kunnen aankondigen dat we terugkeren naar The Continent en de verhalen van Geralt, Yennefer en Ciri en het geweldige werk van onze cast en crew voortzetten.”

Wat weten we tot nu toe over The Witcher S2 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van The Witcher over?

The Witcher is gebaseerd op de gelijknamige fantasy boekenreeks en is een fantastisch verhaal over familie en het lot. Geralt of Rivia, een eenzame jager op monsters, probeert in een wereld waar de meeste mensen slechter zijn dan beesten zijn plek te vinden. Het noodlot brengt hem bij een magiër met veel macht en een jonge prinses die een gevaarlijk geheim met zich meedraagt. De drie personages zijn in ‘de nieuwe Game of Thrones‘ aan elkaar overgeleverd om hun weg door het onheilspellende ‘Continent’ te vinden.

The Witcher is ook op IMDb te vinden!

Wanneer komt The Witcher seizoen 2 op Netflix België?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt The Witcher seizoen 2 op Netflix? We weten dat het tweede deel begin 2020 in productie gaat, dus naar verwachting zal het rond eind 2020 bij Netflix België verschijnen.

Kom er een The Witcher seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Ook al is er nog geen bevestiging van een derde seizoen, we weten wel dat er grootse plannen zijn voor de serie. De schrijver heeft al aangegeven zich klaar te maken voor de productie van 7 (!) seizoenen!

Welke teaser of trailer is er van The Witcher seizoen 2?

Helaas is er nog geen trailer van het tweede deel. Maar, de trailer van het eerste seizoen van The Witcher belooft al veel goeds… Kijk hem hieronder!


The Witcher seizoen 2 Netflix
Wanneer komt The Witcher seizoen 2 op Netflix België?

Naar verwachting is het tweede seizoen van The Witcher rond eind 2020 te zien op Netflix België.