Alle afleveringen van The Witcher seizoen 2 zijn nu te zien op Netflix

The Witcher seizoen 1 is vanaf 20 december 2019 te zien op Netflix in België. Kijkers vragen zich na al die tijd wachten af wanneer het tweede seizoen van de populaire serie zal verschijnen. Nu hebben we eindelijk een release datum en trailer te pakken. Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt The Witcher seizoen 2 op Netflix? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

→ De gelijknamige boeken van Andrzej Sapkowski waar The Witcher op gebaseerd is vind je hier 📚

Wanneer komt The Witcher seizoen 2 op Netflix in België?

Na lang, heel lang wachten is het nu eindelijk zo ver. Maar liefst twee jaar na het verschijnen van het eerste seizoen, heeft deel 2 van The Witcher nu een release datum gekregen van Netflix. Tijdens Witcher Con op 9 juli werd bekendgemaakt dat seizoen 2 van de serie vanaf 17 december 2021 op Netflix te zien zal zijn.

  1. Waar kun je de serie The Witcher online kijken?

    The Witcher is een Netflix Original-serie en is daarom alleen op deze streamingdienst te zien. De fantasyserie zal dan ook niet in de toekomst op Disney+, Amazon Prime Video of een ander video on demand-platform verschijnen.

  2. Wanneer komt The Witcher seizoen 2 op Netflix in België?

    Vanaf 17 december 2021 zal het tweede seizoen van The Witcher op Netflix te zien zijn in België.

Waar gaat het verhaal van The Witcher over?

The Witcher is gebaseerd op de gelijknamige fantasy boekenreeks en is een fantastisch verhaal over familie en het lot. Geralt of Rivia, een eenzame jager op monsters, probeert in een wereld waar de meeste mensen slechter zijn dan beesten zijn plek te vinden. Het noodlot brengt hem bij een magiër met veel macht en een jonge prinses die een gevaarlijk geheim met zich meedraagt. De drie personages zijn in ‘de nieuwe Game of Thrones‘ aan elkaar overgeleverd om hun weg door het onheilspellende ‘Continent’ te vinden.

In het tweede seizoen van The Witcher is Geralt of Rivia ervan overtuigd dat Yennefer om het leven is gekomen tijdens de ‘Battle of Sodden’. Hij brengt prinses Cirilla vervolgens naar de veiligste plek die hij kent: zijn ouderlijk huis Kaer Morhen. Terwijl de koningen, elfen, mensen en demonen van de verschillende continenten strijden voor heerschappij, moet Geralt prinses Cirilla tegen nog iets veel gevaarlijkers beschermen: de mysterieuze kracht die in haar schuilt.

Jaar2019
SoortSerie
Duur2 seizoenen
GenreActie, Avontuur, Fantasy
IMDb8,2 uit 326.000 stemmen
MakersLauren Schmidt
CastHenry Cavill, Freya Allan, Anya Chalotra, Mimi Ndiweni, Lars Mikkelsen, Joey Batey, Jodhi May, Björn Hlynur Haraldsson, Judit Fekete
KijkenBekijk direct op Netflix
BoekGebaseerd op de gelijknamige boeken van Andrzej Sapkowski

Komt er een The Witcher seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Tijdens het TUDUM-fanevenement van Netflix liet de streamingdienst weten dat er officieel een derde seizoen zou komen. We houden je hiervan op de hoogte via de pagina The Witcher seizoen 3 op Netflix.

Ook wordt de serie beloond met een tweede anime feature film en een nieuwe Kids & Familie-serie in de wereld van The Witcher.

Welke teaser of trailer is er van The Witcher seizoen 2?

Er is inmiddels gelukkig een trailer van het tweede seizoen uitgebracht door Netflix. Bekijk hem hieronder snel!