Disney+ voegt deze week de leuke komedie ‘Theater Camp’ toe

Disney+ komt op woensdag 6 december met de splinternieuwe komedie Theater Camp. Deze film speelt zich af op een zomerkamp in New York, heeft musicalelementen en is volgens veel kijkers een echte aanrader.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Kijkers prijzen nieuwe komedie ‘Theater Camp’

Amos en Rebecca-Diana werken als dramadocenten bij een verwaarloosd zomerkamp in New York. Als oprichtster Joan in een coma beland en de brutale Troy dreigt het kamp over te nemen (om het voorgoed af te breken), moeten de twee samenwerken om hun geliefde kamp te redden.

Theater Camp is een nieuwe film met hoofdrollen voor Tony Award-winnaar Ben Platt (bekend van Pitch Perfect) en Molly Gordon (Booksmart). In Amerika is de komedie al een tijdje te zien en daar zijn de reacties erg enthousiast. Kijkers prijzen de humor van de film, die geschoten in een mockumentary-stijl, zoals we kennen van bijvoorbeeld The Office. Ze belonen hem met een dikke 7 op IMDb. Benieuwd? Hieronder bekijk je de trailer.

‘Theater Camp’ komt morgen naar Disney+

Theater Camp heeft de bioscopen overgeslagen. Streamers hebben dus geluk, want hij verschijnt direct op het kleine scherm. Op woensdag 6 december is het zover en kun je hem in het aanbod van Disney+ vinden.

Benieuwd welke titels er nog meer naar de streamingdienst van Disney komen? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

Tony Award-winnaar Ben Platt en Molly Gordon spelen in de komedie Theater Camp als dramadocenten bij een verwaarloosd zomerkamp in de staat New York. Als een techbro Troy het kamp wil afbreken, werken zij en hun productiemanager Glenn samen met de staf en de leerlingen om een meesterwerk neer te zetten en hun geliefde zomerkamp draaiende te houden.

TitelTheater Camp
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 33 minuten
TaalEngels
CategorieKomedie
RegisseurMolly Gordon, Nick Liebermann
CastBen Platt, Molly Gordon, Noah Galvin, Jimmy Tatro, Patti Harrison, Ayo Edebiri

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.