Splinternieuwe horrorserie THEM is nu te zien op Amazon Prime Video

Liefhebbers van horror hebben weer een gloednieuwe Amazon-Original om aan hun kijklijst toe te voegen. Amazon Prime Video heeft namelijk op 9 april 2021 de horrorserie THEM uitgebracht. In dit artikel kun je direct beginnen met kijken, de trailer checken of lezen waar het verhaal van de serie over gaat. Veel kijkplezier!

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

THEM (serie, 1 seizoen) op Amazon Prime Video in België

In de hoofdrol van THEM spelen Deborah Ayorinde, Ashley Thomas, Alison Pill, Shahadi Wright Joseph, Melody Hurd en Ryan Kwanten. De serie is gemaakt en geproduceerd door Little Marvin samen met uitvoerend producenten Lena Waithe, Miri Yoon en Roy Lee van Vertigo Entertainment, David Matthews, en Don Kurt. THEM is een coproductie van Sony Pictures Television en Amazon Studios.

Verhaal

Them is een anthologie serie die terreur in Amerika onderzoekt. In het eerste seizoen, dat zich afspeelt in de jaren vijftig, gaat het om een zwarte familie die verhuist van North Carolina naar een volledig blanke wijk in Los Angeles. Deze periode, beter bekend als The Great Migration. laat zien hoe het huis van de familie ground zero wordt. waar kwaadaardige krachten hen dreigen te vernederen, verwoesten en vernietigen.

Trailer


Details van de serie

Titel: THEM
Jaar: 2021
Soort: Serie
Categorie: Drama, Horror
Duur: 1 seizoen
Maker: Little Marvin
Cast: Deborah Ayorinde, Ashley Thomas, Shahadi Wright Joseph

Het volledige aanbod van films en series op Amazon Prime Video in België vind je bij de pagina Amazon Prime Video aanbod.

Veelgestelde vragen over THEM op Amazon Prime Video

  1. Vanaf wanneer kun je THEM (serie, 1 seizoen) online bekijken?

    Vanaf 9 april 2021 is de serie THEM in België te zien op de streamingdienst Amazon Prime Video.

  2. Waar kun je THEM (gratis) online kijken?

    Bij Amazon Prime Video kun je 30 dagen gratis naar de serie THEM kijken, alvorens je besluit om een abonnement van €2.99 per maand op de streamingdienst te nemen. Klik op de rode knop bovenin dit artikel om direct de film te streamen.