Alle 6 seizoenen van ‘This Is Us’ staan nu op Disney+

Vanaf 9 maart 2022 zijn alle 6 seizoenen van This Is Us op Disney+ in België te zien. De komische drama serie van NBC met onder andere Sterling K. Brown (Black Panther) verschijnt in maart op de streamingdienst Disney+, lees verder over alles wat we tot nu toe weten over het release datum, de cast en meer.

→ Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Star, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Wanneer komt This Is Us in België naar Disney+?

Een unieke bekendmaking, want er is een hele grote serie onderweg naar Disney+ in België. Wij mogen namelijk melden dat alle zes seizoenen van de komische dramaserie This Is Us op woensdag 9 maart op Disney+ in België verschijnen. Zelfs het nieuwste deel dus, wat momenteel nog in de Verenigde Staten wordt uitgezonden. Dat wordt overigens wel verspreid uitgezonden. In het overzicht van alle nieuwe films en series op Disney+ België in maart 2022 zie je dat seizoen 1-5 en aflevering 1-2 van seizoen 6 op 9 maart online komen. Daarna verschijnt wekelijks op woensdag een nieuwe episode op de streamingdienst.

De serie scoort op IMDb maar liefst een cijfer van 8,6 en is zowel door critici als fans geprezen. De viervoudig Primetime Emmy-winnende serie van Dan Fogelman zal met het zesde seizoen dan ook het laatste seizoen ingaan en daarmee het verhaal van This Is Us concluderen.

Waar gaat het verhaal van This Is Us over?

Iedereen heeft een familie. En elke familie heeft een verhaal. This Is Us volgt de familie Pearson door de decennia heen: van Jack (Milo Ventimiglia) en Rebecca (Mandy Moore) als jonge ouders in de jaren tachtig tot hun kinderen (de grote drie), Kevin (Justin Hartley), Kate (Chrissy Metz) en Randall (Sterling K. Brown) op zoek naar liefde en vervulling in het heden, samen met Toby (Chris Sullivan) en Beth (Susan Kelechi Watson). Deze geaarde, levensbevestigende dramedy laat zien hoe de kleinste gebeurtenissen in ons leven invloed hebben op wie we worden, en hoe de banden die we met elkaar delen tijd, afstand en zelfs de dood kunnen overstijgen.

TitelThis Is Us
SoortSerie
Jaar2016-2022
Duur6 seizoenen
TaalEngels
CategorieKomedie, Romantiek, Drama
IMDb8,6 uit 127.000 stemmen
MakerDan Fogelman
CastMilo Ventimiglia, Mandy Moore, Sterling K. Brown, Chrissy Metz, Justin Hartley, Susan Kelechi Watson, Chris Sullivan, Jon Huertas, Eris Baker
KijkenDisney+

Bekijk hieronder de trailer voor het allerlaatste seizoen van This Is Us

Zac Chapman
Zac is een student in Kunst en Economie op de HKU. Met een passie voor film, televisie, muziek en 'all things pop culture' is hij altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van entertainment.