Netflix zwijgt nog, maar Doc uit Virgin River vertelt dat het filmen van seizoen 4 elk moment begint

Virgin River is hét romantische kijkcijferkanon op Netflix van dit moment, maar omtrent elk nieuwtje over de verlenging van de serie met een vierde seizoen houdt de streamingdienst de kaken op elkaar. Gelukkig laten de acteurs en makers van de romantische dramaserie vaker wat goed nieuws doorschemeren en heeft Tim Matheson, degene die de rol van Vernon “Doc” Mullins vervult, in een interview laten weten dat de opnames van seizoen 4 elk moment van start zullen gaan.

→ Alle Virgin River-boeken van schrijfster Robyn Carr, waar de serie op gebaseerd is, vind je hier bij Bol.com en hier bij Amazon.nl 📚

Virgin River-acteur Tim Matheson laat weten dat de opnames van seizoen 4 binnenkort beginnen

In een exclusief interview met RadioTimes heeft de acteur die Doc speelt in Virgin River, Tim Matheson, de vraag gekregen wanneer het filmen van Virgin River seizoen 4 van start zal gaan. Hij antwoordde: “Nou, Netflix is vrij stil over dat alles – ik ben gewoon bang om iets te zeggen waarover ze boos zouden kunnen worden.” Direct daarna voegde hij hieraan toe: “Ik begrijp in ieder geval dat het elk moment zal zijn nu.”

Netflix zou de opnames van Virgin River seizoen 4 van juli tot november gepland hebben

In het vakblad Production Weekly is al het nieuws verschenen dat de opnames van Virgin River seizoen 4 van eind juli 2021 tot eind november 2021 zouden duren. Als dat zou kloppen, zouden we naar alle waarschijnlijkheid de komst van de nieuwe afleveringen kunnen verwachten in het begin van 2022.

Netflix houdt de kaken op elkaar

Waarom Netflix zo stil blijft over de mogelijke verlenging van Virgin River, is niet duidelijk. Met maar liefst 22 Virgin River-boeken en gigantische kijkcijfers, lijkt de verlenging met een vierde seizoen onvermijdelijk. Daarnaast vertellen de showrunner en meerdere acteurs in allerlei interviews al meer over het vierde seizoen, waaronder de terugkeer van een overleden personage en de grotere rol vol Hope. Updates over het vervolg van de serie vind je op de pagina over Virgin River seizoen 4 op Netflix.