Titans seizoen 2 is nu te zien op Netflix

Vanaf 10 januari 2020 is seizoen 2 van de populaire superheldenserie Titans op Netflix Nederland te zien! Wat weten we over het nieuws, de trailer en de datum van Titans S2 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van Titans over?

Titans is een absolute topserie die op nummer 5 staat in de lijst van vaakst gedownloade series van 2018. Het heeft een gigantisch succes gekend in de Verenigde Staten en neemt nu langzaam Belgische Netflix kijkers over sinds het online verschijnen op 11 januari 2019. De DC serie gaat over een team van jonge superhelden dat geleid wordt door Nightwing (Batman’s eerste Robin). Zij vormen een groep om het kwaad te bestrijden. Titans is een vrij nieuwe serie uit 2018, maar wordt al ontvangen op IMDb met een rating van 8.3! Kijken dus!

Wanneer komt Titans seizoen 2 op Netflix België?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt Titans seizoen 2 op Netflix? Vanaf 10 januari 2020 kunnen we van seizoen 2 van Titans op Netflix België genieten!

Is Titans seizoen 2 het laatste seizoen van de serie?

Gelukkig niet! The CW heeft laten weten dat er ook een derde seizoen van de superheldenserie zal volgen. Meer hierover laten we weten op de pagina Titans seizoen 3 op Netflix.

Welke teaser of trailer is er al van Titans seizoen 2?

Geniet hieronder van de trailer van het tweede seizoen van superheldenserie Titans!