Al voordat het tweede deel van Titans online is gekomen is de productie van een derde seizoen bekendgemaakt. Wat weten we tot nu toe van de nieuws, datum en trailer van Titans S3 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van Titans over?

Titans is een absolute topserie die op nummer 5 staat in de lijst van vaakst gedownloade series van 2018. Het heeft een gigantisch succes gekend in de Verenigde Staten en neemt nu langzaam Belgische Netflix kijkers over sinds het online verschijnen op 11 januari 2019. De DC serie gaat over een team van jonge superhelden dat geleid wordt door Nightwing (Batman’s eerste Robin). Zij vormen een groep om het kwaad te bestrijden.

Op IMDb wordt de serie Titans beoordeeld met een 7.9 uit 10.

Wanneer komt Titans seizoen 3 op Netflix België?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt Titans seizoen 3 op Netflix België? Helaas is de datum van het derde seizoen nog niet bekend. Momenteel is de beste schatting voor een release date van Titans S3 rond begin 2021, maar zodra we meer weten zal het op deze pagina geplaatst worden.

Is Titans seizoen 3 het laatste seizoen van de serie of komt er een S4?

Jammer genoeg is er na het derde deel nog niets bekend over de duur van de serie. Als de komst van seizoen 4 bekendgemaakt wordt, zullen we dat direct bij Streamwijzer laten weten.

Welke teaser of trailer is er al van Titans seizoen 3?

Helaas duurt het nog wel een tijd tot de trailer van Titans seizoen 3 naar buiten zal komen. Wel hebben we hier de trailer van Titans seizoen 2 bijgevoegd.

Titans - Season 2 Official Teaser Trailer

Wanneer komt Titans seizoen 3 op Netflix België?

Er is nog geen release date beschikbaar, maar zodra we weten wanneer Titans S3 op Netflix België verschijnt zal dat bij Streamwijzer bekendgemaakt worden.