Staat ‘The Tomorrow War’ (film, 2021) op Netflix?

Sinds 2 juli 2021 is de nieuwe actiefilm The Tomorrow War op de streamingdienst Amazon Prime Video te zien. De film met Chris Pratt trekt veel bekijks, breeks meerdere records en heeft zelfs al de bevestiging gekregen dat er een vervolgfilm ‘The Tomorrow War 2’ in de maak is. Zou je net als veel andere film- en serieliefhebbers graag willen weten of de film ook op Netflix staat of komt in de toekomst? We helpen je in dit artikel met het vinden van het antwoord op de vraag: staat The Tomorrow War (film uit 2021) op Netflix?

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Staat de actiefilm The Tomorrow War uit 2021 op Netflix of komt hij er in de toekomst?

⛔️ Deze film is niet te zien in het Belgische aanbod van streamingdiensten als Netflix of Disney+. Aangezien het hier gaat om een Original-film van Amazon Prime Video, zal dit ook niet in de toekomst gebeuren.

Waar kun je deze film wel online bekijken?

✅ Amazon Prime Video: Deze film is sinds 2 juli 2021 te zien op de streamingdienst Prime Video van Amazon. Bekijk direct The Tomorrow War bij Amazon Prime Video.

Verhaal, details en trailer van The Tomorrow War (2021)

In The Tomorrow War is de wereld verbijsterd wanneer een groep tijdreizigers uit het jaar 2051 arriveert om een dringende boodschap af te leveren: Dertig jaar in de toekomst verliest de mensheid een wereldwijde oorlog tegen een dodelijke buitenaardse soort. De enige hoop op overleving is dat soldaten en burgers uit het heden naar de toekomst worden getransporteerd en zich bij de strijd aansluiten. Onder de gerekruteerden is middelbare schoolleraar en familieman Dan Forester (Chris Pratt). Vastbesloten om de wereld te redden voor zijn jonge dochter, werkt Dan samen met een briljante wetenschapper (Yvonne Strahovski) en zijn vervreemde vader (J.K. Simmons). Het wordt een wanhopige zoektocht om het lot van de planeet te herschrijven.

The Tomorrow War is geregisseerd door Chris McKay en geschreven door Zach Dean. De productie is verzorgd door David Ellison, Dana Goldberg, Don Granger, Jules Daly, David Goyer, Adam Kolbrenner, Rob Cowan, Chris Pratt, Brian Oliver en Bradley J. Fischer en in de hoofdrollen spelen Chris Pratt, Yvonne Strahovski, J.K. Simmons, Betty Gilpin, Sam Richardson, Edwin Hodge, Jasmine Mathews, Ryan Kiera Armstrong en Keith Powers.

Jaar: 2021
Soort: Film
Taal: Engels
Categorie: Sci-Fi, Drama, Avontuur, Actie, Komedie
Duur: 2 uur en 20 minuten
Regisseur: Chris McKay
Schrijver: Zach Dean
Cast: Chris Pratt, Yvonne Strahovski, J.K. Simmons, Betty Gilpin, Sam Richardson
Budget: $160,000,000
IMDb: 6.7 uit 78.000 stemmen
Kijken: Bekijk direct 30 dagen gratis bij Amazon Prime Video