Netflix plaatst Too Hot To Handle seizoen 2 online

Het reality kijkcijferkanon op Netflix Too Hot To Handle bevat allerlei bloedmooie singles die met elkaar in een resort worden geplaatst in een Temptation Island-achtige situatie. Wat echter blijkt, is dat zij geen seks met elkaar mogen hebben. Voor elke overtreding aan seksuele handelingen die zij ondergaan, wordt er een deel van het prijzengeld afgetrokken. Nu willen fans dolgraag een tweede deel van de serie zien. In dit artikel laten we weten wat er bekend is over het nieuws, de trailer en de datum van Too Hot To Handle seizoen 2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Too Hot To Handle over?

Aan de oevers van het paradijs ontmoeten prachtige singles elkaar en mengen ze zich. Maar er is een draai. Om een prijs van 100.000 dollar te winnen, zullen ze de seks moeten opgeven.

Titel: Too Hot To Handle
Soort: Serie
Jaar: 2020
Seizoenen: 2 seizoenen
Categorie: Drama, Mystery
IMDb: 4.5 uit 8.200 stemmen
Cast: Chloe Veitch, David Birtwistle, Francesca Farago
Direct kijken via Netflix: Bekijk direct op Netflix
Meer over Too Hot To Handle op Streamwijzer vind je hier

Wanneer komt Too Hot To Handle seizoen 2 op Netflix België?

In een exclusief artikel bij Deadline liet Netflix al plannen voor zowel een tweede als een derde seizoen van Too Hot To Handle naar buiten brengen. Wel is de locatie van de serie verschoven en is de show een co-productie geworden tussen twee Fremantle productiemaatschappijen.

Netflix co-CEO Ted Sarandos heeft eerder al mooie woorden gesproken over Too Hot To Handle en noemde het zelfs de “grootste competitieve serie ooit” toen de serie werd gelanceerd in april 2020. Hij bleek gelijk te hebben, want het werd tijdelijk de meest bekeken serie op Netflix in 10 landen: de Verenigde Staten, Brazilië, Duitsland, Frankrijk, Italië, Japan, Zuid-Korea, Maleisië, Groot-Brittanië en India. Daarmee steeg de serie boven andere hitseries als La Casa de Papel en The Umbrella Academy uit.

Er blijkt al een paar maanden gewerkt te worden aan de nieuwe seizoenen, waarbij de geheime titel van de serie Parties In Paradise werd gehanteerd. Dit bleek achteraf de reden te zijn dat het nieuws van de verlenging ondanks het grote succes van de serie nog niet eerder naar buiten werd gebracht. Deelnemers kunnen namelijk in lijn met het concept van de datingshow van tevoren niet op de hoogte zijn van het daadwerkelijke doel van de serie.

Inmiddels is Too Hot To Handle vermeld tussen de nieuwe films en series op Netflix in juni 2021. Vanaf 23 juni 2021 zal het tweede seizoen van de realityserie op de streamingdienst te zien zijn.

  1. Waar kun je Too Hot To Handle online kijken?

    Too Hot To Handle is een Netflix Original-serie en is dus exclusief op deze streamingdienst online te kijken. De serie zal dan ook niet verschijnen bij Amazon Prime Video, Disney+ of een ander video on demand-platform.

  2. Wanneer komt Too Hot To Handle seizoen 2 op Netflix België?

    Sinds 23 juni 2021 is seizoen 2 van Too Hot To Handle te zien bij Netflix in België.

→ Vergelijkbare series als Too Hot To Handle vind je hier 🍿

Komt er een Too Hot To Handle seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Jazeker, tegelijk met het tweede deel van de serie is ook de komst van een derde seizoen bekendgemaakt. Meer informatie vind je op de pagina over Too Hot To Handle seizoen 3 op Netflix.

Welke teaser of trailer is er van Too Hot To Handle seizoen 2?

Bekijk hieronder de trailer van het tweede seizoen van de reality datingshow.