Toon seizoen 3 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Vanaf 19 oktober 2019 kunnen we genieten van Toon S1 en S2 op Netflix. Maar volgt er ook een derde seizoen? Lees hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Toon S3 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Toon over?

Als Toon thuis komt, heeft zijn zus een surpriseparty georganiseerd. Toon, die in zijn huis vol mensen zit, had een rustig avondje voorgesteld. Dan wordt hij ook nog gevraagd om wat te spelen op zijn gitaar. Toon zingt een lied waarmee hij suggereert dat de gasten niet al te lang op zijn feestje moeten blijven. Het nummer wordt met een mobieltje opgenomen en komt op YouTube terecht. De volgende dag is het nummer door meer dan 1 miljoen mensen bekeken. Dat leidt tot een succesvolle carrière voor Toon als artiest. Hoewel hij het liefst zit te gamen, vormt hij samen met zangeres Nina een populaire muzikale act die leidt naar een internationale doorbraak.

Op IMDb wordt de serie Toon beoordeeld met een 8.2 uit 10.

Wanneer komt Toon seizoen 3 op Netflix België?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt Toon seizoen 3 op Netflix? Helaas is nog niet bekend of en wanneer er een derde seizoen van Toon zal volgen. Zodra we meer weten, maken we het op deze pagina bekend.

Komt er een Toon seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Jammer genoeg weten nog niets over de lengte van de serie.

Welke teaser of trailer is er van Toon seizoen 3?

Aangezien een derde seizoen nog niet bevestigd is, hebben we ook nog geen trailer. Wel kun je hieronder genietenvan de eerste beelden van Toon seizoen 2 op Netflix!


Wanneer komt Toon seizoen 3 op Netflix België?

Helaas is nog niet bekend of en wanneer er een derde seizoen van Toon op Netflix België zal verschijnen.