Top 5 Halloween films op Netflix

Met de 31e van oktober in 2019 op komst is het tijd om de balans op te maken. Wat zijn de engste, griezeligste Halloween films die op dit moment op Netflix België te zien zijn? Check hier de top 5 horrorfilms, gesorteerd op IMDb cijfer!

5. Cube (1997)

Zes vreemden ontwaken en vinden zichzelf opgesloten in een surrealistische ruimte, bestaande uit een doolhof van vierkante kamertjes die bezaaid liggen met dodelijke vallen. Een politieagent, een dief, een wiskundestudent, een psycholoog, een architekt en een autist. Niemand van hen weet hoe ze hier terecht zijn gekomen. Maar al spoedig blijkt dat ieder van hen over een gave beschikt die hen kan helpen bij hun ontsnapping. Alleen als ze leren samen te werken, maken ze een kans levend te ontsnappen…

Klik hier om direct naar Cube op Netflix te gaan!

4. It (2017)

‘It’ volgt een groep kinderen, beter bekend als de ‘Losers club’, in het kleine stadje Derry, Maine. Op een dag wordt het stadje geterroriseerd door het bloeddorstigste monster It dat het op de kinderen voorzien heeft. Dit monster, dat de vorm van een clown genaamd Pennywise aanneemt, komt lijnrecht tegenover het groepje kinderen te staan dat er alles aan zal moeten doen om hem te verdrijven.

Klik hier om direct naar It op Netflix te gaan!

3. Train To Busan (2016)

Sok-woo en zijn dochter Soo-Ahn stappen aan boord van de KTX, een hogesnelheidstrein die hen van Seoel naar Busan zal brengen. Precies op het moment van vertrek wordt het station overspoeld door zombies. Terwijl de trein richting Busan rijdt, moeten de passagiers vechten om te overleven.

Klik hier om direct naar Train To Busan op Netflix te gaan!

2. The Conjuring (2013)

The Conjuring vertelt het gruwelijke verhaal van de wereldberoemde paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren. Wanneer hun hulp wordt ingeroepen door een gezin dat door een duistere aanwezigheid in hun afgelegen boerderij geterroriseerd wordt, worden ze geconfronteerd met een machtige duivelse entiteit en raken ze betrokken bij de meest angstaanjagende zaak van hun leven.

Klik hier om direct naar The Conjuring op Netflix te gaan!

1. Psycho (1960)

Bediende Marion Crane werkt hard, maar verdient te weinig. Ze zou dolgraag gaan samenwonen met haar vriend Sam, maar ook hij moet rondkomen met een schamel loon. Op een dag krijgt ze van haar baas de opdracht een grote som geld naar de bank te brengen. In een vlaag van wanhoop besluit Marion zich het geld toe te eigenen en vervolgens slaat ze op de vlucht. Onderweg komt ze in een hevige storm terecht en moet ze noodgedwongen overnachten in het Bates Motel. Daar ontmoet ze Norman Bates, de mysterieuze, jonge eigenaar die een obsessie heeft voor zijn moeder.

Klik hier om direct naar Psycho op Netflix te gaan!


Psycho

1960

The Conjuring

2013

Train To Busan

2016

It

2017

Cube

1997Beste Halloween films Netflix België