Netflix deelt trailer van seizoen 4 van Spaanse serie Élite en teaser van 4 korte personageverhalen

Fans van Spaanse Netflix-series als La Casa de Papel, El Inocente en Vis a Vis hebben geluk, want in juni komt de streamingdienst met het vierde seizoen van Élite seizoen 4. In aanloop naar de lancering heeft Netflix een trailer gelanceerd van het nieuwe seizoen dat op 18 juni 2021 online verschijnt, maar ook een teaser van vier korte verhalen die in de voorafgaande dagen (14-17 juni) online zullen verschijnen.

Trailer: vierde seizoen van Élite (vanaf 18 juni 2021 te zien op Netflix)

Recentelijk werd bekendgemaakt dat Élite seizoen 4 valt onder de nieuwe films en series op Netflix in juni 2021. Bekijk hieronder de volledige trailer van het vierde seizoen van Élite. Alvast 1:41 minuut kijkplezier in de maand dat je aan het aftellen bent naar de terugkeer van je favoriete Spaanse cast!

Netflix deelt ook teaser voor 4 korte verhalen voorafgaand aan Élite seizoen 4

Er komen dit keer ook vier korte verhalen op Netflix over de personages in de Spaanse serie Élite. Op 14, 15, 16 en 17 juni komen we meer te weten over Guzmán, Caye, Rebe, Nadia, Omar, Ander, Alexis, Carla en Samuel.

  • 14 juni 2021 – Élite Short Story: Guzmán + Caye + Rebe
  • 15 juni 2021 – Élite Short Story: Nadia + Guzmán
  • 16 juni 2021 – Élite Short Story: Omar + Ander + Alexis
  • 17 juni 2021 – Élite Short Story: Carla + Samuel

Verhaal en details van de Spaanse serie Élite

Élite gaat over drie tieners die naar Las Encinas gestuurd worden. Deze school staat in Spanje bekend als de beste en meest exclusieve van het land. Drie tieners die naar Las Encinas komen behoren echter niet tot de absolute elite, maar voor hen zit er niets anders op, nadat hun lokale school is verwoest door een aardbeving. De kinderen van rijke ouders zitten niet op de komst van dit drietal te wachten en dus barst er een hevige strijd los op Las Encinas. De confrontatie tussen de arme en de rijke studenten leidt uiteindelijk tot een moord.

Titel: Élite
Soort: Serie
Jaar: 2018
Duur: 5 seizoenen
Categorie: Misdaad, Drama, Thriller
Makers: Darío Madrona, Carlos Montero
Cast: Itzan Escamilla, Miguel Bernardeau, Arón Piper
IMDb: 7.6 uit 45.537 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Meer over Élite op Streamwijzer vind je hier

Komst van vijfde seizoen is al bevestigd

Inmiddels is door de makers van de Spaanse serie al bekendgemaakt dat er ook een vijfde deel van Élite zal volgen. Over de voortgang en release datum van deze productie houden we je op de hoogte via de pagina over Élite seizoen 5 op Netflix.