The Falcon and the Winter Soldier is vanaf 19 maart 2021 te zien op Disney+

Streamingdienst Disney+ heeft na lang wachten eindelijk de trailer van The Falcon and the Winter Soldier naar buiten gebracht! The Falcon and The Winter Soldier over Sam Wilson (The Falcon) en Bucky Barnes (The Winter Soldier) is vanaf vrijdag 19 maart 2021 op Disney+ te zien, maar je kunt je nu alvast klaarmaken voor de komst van de nieuwe serie door de trailer hieronder te checken.

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Trailer van Marvel-serie The Falcon and the Winter Soldier op Disney+

In de vroege uurtjes van maandag 8 februari 2021 heeft Disney+ de gloednieuwe trailer van de Marvel-serie The Falcon and the Winter Soldier op haar Youtube-kanaal naar buiten gebracht. In de 2 minuten-durende trailer maken we voor het eerst kennis met de langverwachte Disney+ Original-serie over Sam Wilson (The Falcon) en Bucky Barnes (The Winter Soldier).

Vanaf 19 maart 2021 te zien op Disney+

De release datum van de nieuwe Marvel-serie is inmiddels al bekendgemaakt door de streamingdienst. Vanaf 19 maart 2021 is de gloednieuwe serie The Falcon and the Winter Soldier exclusief op Disney+ te zien in België. Hoogstwaarschijnlijk wordt de eerste week afgetrapt met twee afleveringen en verschijnt er vervolgens elke week een nieuwe aflevering van de avontuurlijke superheldenserie op Disney+.

Prijsverhoging voor de komst van The Falcon and the Winter Soldier op Disney+

Wie nu al weet dat hij of zij de serie graag zou willen kijken, doet er goed aan om alvast een abonnement op Disney+ te nemen. De streamingdienst krijgt namelijk te maken met een prijsverhoging op 23 februari 2021 door de komst van de vele nieuwe films en series op Disney+ Star. Je kunt deze prijsverhoging echter voor een groot deel omzeilen door nu een abonnement te nemen op de streamingdienst en maar liefst 22% te besparen.

De abonnementen worden pas vanaf 23 februari verhoogd, dus iedereen die uiterlijk op 22 februari 2021 een abonnement afsluit krijgt nog de oude prijs tot de eerste betalingsdatum na 23 augustus 2021 (met dus een half jaar speling).

Voorbeeld 1: neem je uiterlijk op 22 februari 2021 een jaarabonnement, dan betaal je het eerste jaar €69.99 en daarna €89.99 per jaar. Neem je vanaf 23 februari 2021 een jaarabonnement, dan betaal je elk jaar €89.99.

Voorbeeld 2: neem je uiterlijk op 22 februari 2021 een maandabonnement, dan betaal je €6.99 tot de eerste betaling na 23 augustus 2021 en daarna betaal je €8.99 per maand. Neem je vanaf 23 februari 2021 een maandabonnement, dan betaal je elke maand €8.99.

Plot van de serie

De Falcon en The Winter Soldier is een nieuwe serie met Anthony Mackie als Sam Wilson aka The Falcon, en Sebastian Stan als Bucky Barnes aka The Winter Soldier. Het paar, die samenkwamen in de laatste momenten van Avengers Endgame, gaan op een avontuur dat hun vaardigheden en geduld op de proef stelt. De serie is geregisseerd door Kari Skogland met Malcolm Spellman als hoofdschrijver. De zesdelige serie heeft een sterrencast met Daniel Brühl als Baron Zemo, Emily VanCamp als Sharon Carter en Wyatt Russell als John Walker.

Details

Titel: The Falcon and the Winter Soldier
Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 1 seizoen
Categorie: Actie, Avontuur, Drama
Cast: Daniel Brühl, Desmond Chiam, John Gettier
Kijken: Bekijk direct op Disney+