Netflix deelt eindelijk de definitieve trailer van Ferry de film (vanaf 14 mei te zien)

Eindelijk is daar dan de definitieve trailer van Ferry de film op Netflix, een prequel van de populaire Nederlandse serie Undercover. Vanaf 14 mei 2021 kun je van de gloednieuwe film genieten op de streamingdienst. Ook is al bekendgemaakt waar het verhaal van Ferry de film over zal gaan.

Trailer: Ferry de film op Netflix

Verhaal van Ferry de film

Ferry wordt een prequel die het verhaal uit Undercover seizoen 1 vooraf zal gaan. Het verhaal begint in 2006 in Amsterdam. Een meedogenloze Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Ralph Brink, een machtige crimineel en Ferry’s mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Ralph levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden.

Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd is, de terugkeer naar het kamperleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Danielle kruipen langzaam onder het stalen pantser van Ferry. Zijn zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld…

Derde seizoen van Undercover

Inmiddels is het tweede seizoen van de hitserie Undercover afgelopen en zijn de makers druk bezig met seizoen 3. In september 2021 zal het derde seizoen van de serie worden gelanceerd. Wanneer dit in België zal verschijnen, is momenteel nog niet bekend. Undercover bleek de afgelopen jaren zo ontzettend populair dat het in Nederland al twee keer op rij de meest bekeken Netflix Original van het jaar is geworden.