Netflix deelt trailer van The Kissing Booth 3 met release datum van 11 augustus

Joey King (Elle Evans), Jacob Elordi (Noah Flynn), Joel Courtney (Lee Flynn) en meer geliefde acteurs zullen binnenkort te zien zijn in The Kissing Booth 3 op Netflix. De romantische komediereeks keert namelijk terug met een derde film op de streamingdienst. Nu zijn de eerste beelden in een gloednieuwe trailer gedeeld. Lees snel verder om de trailer te bekijken.

Trailer van The Kissing Booth 3 verschenen op YouTube-kanaal van Netflix

Bekijk hieronder de gloednieuwe trailer van de derde film in de The Kissing Booth-reeks. Rond middernacht op woensdag 7 juli werd deze eerste beelden van de romantische komediefilm gedeeld op het YouTube-kanaal van Netflix.

Vanaf 11 augustus 2021 is The Kissing Booth 3 op Netflix te zien

De eerste nieuwe films en series op Netflix in augustus 2021 zijn inmiddels bekendgemaakt. Naast een nieuwe Harlan Coben-serie—Disparu à Jamais—en het tweede deel van Riverdale seizoen 5 zullen ook de film Beckett, Sweet Girl, seizoen 1 van The Chair en natuurlijk The Kissing Booth 3 op de streamingdienst verschijnen.

Verhaal en details van de nieuwe film

Het is de zomer voor Elle naar de universiteit gaat, en ze staat voor de moeilijkste beslissing van haar leven: door het land trekken met haar dromerige vriendje Noah of haar levenslange belofte nakomen om met haar BFF Lee naar de universiteit te gaan. Wiens hart zal Elle breken?

Titel: The Kissing Booth
Soort: Films
Jaar: 2018
Duur: 3 films
Categorie: Komedie, Romantiek
Regisseur: Vince Marcello
Schrijvers: Vince Marcello, Beth Reekles
Cast: Joey King, Jacob Elordi, Joel Courtney
IMDb: 6.0 voor deel 1 en 6.1 voor deel 2
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Bestel: Bekijk direct op Bol.com

→ De originele boeken van The Kissing Booth vind je hier ðŸ“š