Netflix deelt komische trailer van derde seizoen ‘Sex Education’ (te zien vanaf 17 september)

Wat is dat op Otis’ lip…? En wat staat er allemaal te gebeuren op Moordale? Je ziet het allemaal op vrijdag 17 september, wanneer het derde seizoen van Sex Education online verschijnt op Netflix. Maar je krijgt nu alvast een voorproefje in de gloednieuwe, bloedhete en komische trailer van Sex Education seizoen 3!

Trailer: Sex Education seizoen 3 op Netflix

Vanaf 17 september zijn 8 nieuwe afleveringen van Sex Education te zien op Netflix

Inmiddels is het vrij overzichtelijk hoeveel afleveringen van Sex Education we bij nieuwe seizoenen kunnen verwachten. Net als bij het eerste en tweede deel komen er namelijk in totaal 8 afleveringen hier online op Netflix. Je zult ook niet hoeven te wachten op nieuwe episodes, want ze komen allemaal tegelijkertijd naar de streamingdienst op 17 september. Dat wordt dus weer genieten en het hele weekend bingewatchen!

Ben jij ook benieuwd hoe laat seizoen 3 van Sex Education op Netflix zal verschijnen? Netflix Original-films en series verschijnen altijd om 09:00 uur ‘s ochtends op de streamingdienst op de afgesproken dag. Seizoen 3 van Sex Education zal dus vanaf vrijdag 17 september 2021 om 09:00 uur ‘s ochtends te zien zijn op Netflix.

Waar gaat het derde seizoen over?

Het is een nieuw schooljaar: Otis heeft regelmatig seks, Eric en Adam zijn officieel een setje en Jean is zwanger. Ondertussen probeert het nieuwe schoolhoofd Hope (Jemima Kirke) Moordale weer een degelijke reputatie te geven. Daarnaast ontdekt Aimee het feminisme, wordt Jackson verliefd en blijkt er ergens een verloren voicemail rond te zwerven. Bereid je daarnaast weer voor op veel dieren, buitenaardse verschijnselen, vulva cupcakes en nog veel meer van Madam Groff.

In het derde seizoen zien we een aantal nieuwe gezichten, waaronder Jason Isaacs als Peter Groff, Mr Groff’s succesvollere-maar-niet-zo-bescheiden oudere broer. Artiest en songwriter Dua Saleh maakt diens acteerdebuut als Cal, een genderneutrale leerling op Moordale. En Indra Ove speelt de rol van Elsie’s pleegmoeder Anna.