Amazon Prime Video deelt officiële trailer van actiethriller met Chris Pratt: ‘The Terminal List’ (serie, te zien vanaf 1 juli 2022)

Abonnees van Amazon Prime Video kunnen aftellen naar de nieuwe serie The Terminal List met in de hoofdrol Chris Pratt. In de spannende actiethriller speelt hij een Navy SEAL wiens peleont in een hinderlaag is gelopen. De officiële trailer en poster zijn nu te zien. Op 1 juli 2022 verschijnt de serie online, exclusief bij Amazon’s video on demand-platform.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Hier gaat de spannende actieserie ‘The Terminal List’ op Amazon Prime Video over

Gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Jack Carr volgt The Terminal List James Reece (Chris Pratt) nadat zijn hele peloton Navy SEALs in een hinderlaag is gelopen tijdens een geheime missie. Reece keert terug naar huis met tegenstrijdige herinneringen aan de gebeurtenis en vragen over zijn betrokkenheid. Maar als er nieuw bewijsmateriaal aan het licht komt, ontdekt Reece dat duistere krachten hem tegenwerken, waardoor niet alleen zijn leven in gevaar komt, maar ook het leven van degenen van wie hij houdt.

Je hoeft geen ingewikkeld uitzendschema op te zoeken voor deze serie, want alle acht afleveringen gaan wereldwijd op 1 juli in première bij Amazon’s streamingdienst Prime Video.

Officiële poster van ‘The Terminal List’ ook al gedeeld door Prime Video via social media

Gisteren liet Amazon Prime Video ons ook al zien wat de poster van deze nieuwe actieserie voor ons in petto heeft. Natuurlijk zien we groot Chris Pratt’s naam en beeld voorop de poster, dus het is duidelijk dat het verhaal sterk om de geliefde acteur zal draaien.

Cast van de serie

In de hoofdrollen van The Terminal List schitteren naast Chris Pratt ook onder andere Constance Wu, Taylor Kitsch, Jeanne Tripplehorn, Riley Keough, Arlo Mertz, Jai Courtney, JD Pardo, Patrick Schwarzenegger, LaMonica Garrett, Stephen Bishop, Sean Gunn, Tyner Rushing, Jared Shaw, Christina Vidal, Nick Chinlund, Matthew Rauch, Warren Kole, en Alexis Louder.


Tekst: Amazon
Beeld: Amazon Studios