Tribes of Europa seizoen 2 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Er is weer een nieuwe avontuurlijke dramaserie op Netflix die bomvol actie zit. Tribes of Europa vliegt met vlag en wimpel direct de top 10 van meest bekeken films en series op Netflix in week 7 in en weet veel fans aan zich te binden. De veelgestelde vraag is dan ook of de serie door Netflix zal worden beloond met een vervolgseizoen. In dit artikel lees je wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Tribes of Europa seizoen 2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Tribes of Europa over?

In de nasleep van een mysterieuze wereldwijde ramp woedt er oorlog tussen de stammen die zijn ontstaan uit de wrakstukken van Europa. Drie broers en zussen van de vreedzame Origine stam worden van elkaar gescheiden en gedwongen hun eigen weg te zoeken.

Titel: Tribes of Europa
Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 1 seizoen
Categorie: Actie, Avontuur, Drama
Maker: Philip Koch
Cast: Henriette Confurius, Emilio Sakraya, David Ali Rashed
IMDb: 6.5 uit 1.500 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Wanneer komt Tribes of Europa seizoen 2 op Netflix België?

  1. Wanneer komt Tribes of Europa seizoen 2 op Netflix België?

    Momenteel weten we nog niet of er een tweede seizoen van Tribes of Europa komt, want de serie is (nog) niet officieel verlengd. Mocht er een vervolgseizoen worden gemaakt, dan is 2022 waarschijnlijk als release jaar een realistische schatting. Zodra meer over een tweede deel bekend is, zal het via je mail bekendgemaakt worden.

  2. Waar kun je Tribes of Europa online kijken?

    De serie Tribes of Europa is momenteel in België enkel op Netflix te bekijken en niet op andere streamingdiensten als Disney+ en Amazon Prime Video.

→ Vergelijkbare series met Tribes of Europa vind je hier 🍿

Komt er een Tribes of Europa seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Aangezien we nog niet met zekerheid kunnen zeggen of er een tweede seizoen komt, is ook de bevestiging van een derde deel van de serie nog niet definitief daar. Zodra we meer weten, verschijnt het nieuws op de website en social media kanalen van Streamwijzer.

Welke teaser of trailer is er van Tribes of Europa seizoen 2?

Er is nog geen trailer beschikbaar van een eventueel tweede seizoen, maar kom vast in de stemming met de trailer van het eerste deel van de Netflix Original-serie hieronder.