Netflix-fanevenement TUDUM laat eerste beelden van ‘Ozark’ seizoen 4 zien

Op zaterdag 25 september lanceerde Netflix het wereldwijde fanevement TUDUM met heel veel toffe beelden en nieuwtjes. Zo kwam ook van het vierde seizoen van Ozark een eerste inkijkje langs in de vorm van een teaser.

Netflix deelt eerste beelden van Ozark seizoen 4

Hieronder vind je de allereerste beelden van het vierde en laatste seizoen van Ozark. Deze werden met ons gedeeld tijdens het wereldwijde Netflix-fanevement TUDUM op zaterdag 25 september.

Ozark seizoen 4 wordt verdeeld in 2 delen op Netflix

Het vierde en laatste seizoen van Ozark zal door Netflix worden opgesplitst in twee delen. De 14 afleveringen worden dus verdeeld in 2x 7 nieuwe episodes. Het enige wat we tot nu toe weten is dat seizoen 4A (deel 1 van S4) pas in 2022 op de streamingdienst zal verschijnen.

Meer informatie over de serie

Marty Byrde is financieel adviseur en heeft samen met zijn vrouw Wendy twee tienerkinderen. Ze lijken een doodnormaal leven te leiden in Chicago, maar er is één uitzondering. Marty’s belangrijkste klant is een drugskartel. Sterker nog, het grootste drugskartel van heel Mexico. Wanneer het Mexicaanse drugskartel erachter komt dat de zakenpartner van Marty geld wegsluist, is zijn enige uitweg om te verhuizen naar Ozark. Deze plaats in de middle of nowhere is volgens hem dé plek om het bedrijf voort te zetten en drugsgeld terug te verdienen om het Mexicaanse drugskartel af te betalen. Hij komt er echter achter dat de lokale drugsdealer en een criminele familie met als leidster het 19-jarige nichtje proberen zijn geld te ontfutselen. Tot overmaat van ramp lijkt een FBI-agent hem door te hebben. De agent zet alles op alles om Marty erbij te lappen.

Jaar2017
SoortSerie
Duur4 seizoenen
GenreMisdaad, Drama, Thriller
IMDb8,4 uit 212.000 stemmen
MakersBill Dubuque, Mark Williams
CastJason Bateman, Laura Linney, Sofia Hublitz, Skylar Gaertner, Julia Garner, Lisa Emery, Charlie Tahan, Jordana Spiro, Jason Butler Harner
KijkenBekijk direct op Netflix