The Umbrella Academy seizoen 3 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Schud jij de heupen goed los, maar zit je vooral ook op het puntje van je stoel bij het kijken naar de waanzinnige muzikale superheldenserie The Umbrella Academy? Dan wacht jij vast ook met spanning het nieuws af wanneer seizoen 3 van de serie zal verschijnen. Lees hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van The Umbrella Academy seizoen 3 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van The Umbrella Academy over?

The Umbrella Academy begint wanneer over de wereld verspreid 43 kinderen worden geboren. Het vreemde is al dat hun moeders niet bevrucht zijn geweest door een man voor die bevalling. Sir Reginald Hargreeves is een rijke filantroop die besluit zeven van de kinderen te adopteren. Het blijkt dat de kinderen superkrachten bezitten en Sir Reginald Hargreeves wil die krachten inzetten voor een goede strijd. Hij overlijdt helaas vroeg, waarna de zeven kinderen weeskinderen worden.

Titel: The Umbrella Academy
Soort: Serie
Jaar: 2019
Seizoenen: 2 seizoenen
Makers: Steve Blackman, Jeremy Slater
Cast: Ellen Page, Tom Hopper, David Castañeda
IMDb: 8.5 uit 7,585 stemmen
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Meer over The Umbrella Academy op Streamwijzer vind je hier

Wanneer komt The Umbrella Academy seizoen 3 op Netflix België?

Wanneer komt The Umbrella Academy seizoen 3 op Netflix België?

De release datum van het derde deel is nog niet bekendgemaakt, maar we weten na een tweet van Netflix alleen dat de productie start in februari 2021. Door die timing lijkt het waarschijnlijk dat het derde seizoen rond midden-eind 2021 verschijnt, maar niets is nu nog zeker. Zodra hier meer over bekend is, zal het nieuws via je mail bekendgemaakt worden.

→ Vergelijkbare series met The Umbrella Academy vind je hier 🍿

Komt er een The Umbrella Academy seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Momenteel is nog niet bekend of er ook een vierde deel van The Umbrella Academy zal verschijnen. Zodra we meer weten, zal het nieuws op Streamwijzer verschijnen.

Welke teaser of trailer is er van The Umbrella Academy seizoen 3?

Er zijn nog geen beelden van een mogelijk derde seizoen, maar we zijn natuurlijk nooit vies van een lekker dansje. Warm op met de bekendmakingsbeelden van het tweede deel van The Umbrella Academy!

THE UMBRELLA ACADEMY Season 2 Date Revealed Trailer (2019) Netflix Series HD