Netflix lanceerde vanochtend wereldwijd ‘The Umbrella Academy’ seizoen 3

Schud jij de heupen goed los, maar zit je vooral ook op het puntje van je stoel bij het kijken naar de waanzinnige muzikale superheldenserie The Umbrella Academy? Dan heb je vast 2 jaar met spanning gewacht op de lancering van seizoen 3 op Netflix. Eindelijk is het nu zo ver, want alle afleveringen staan sinds woensdag 22 juni 2022 online.

Netflix lanceerde ‘The Umbrella Academy’ seizoen 3 op woensdag 22 juni 2022

In februari 2019 ging het eerste seizoen van de fantasierijke Netflix-superheldenserie The Umbrella Academy, waarna S2 volgde in juli 2020. Door de gevolgen van de coronapandemie hebben we helaas langer moeten wachten op de derde set afleveringen, maar in juni 2022 was het eindelijk zo ver.

Je kunt sinds woensdag de 22e (om 09:00 uur ‘s ochtends Midden-Europese tijd) naar alle 10 nieuwe afleveringen kijken. Dit is hetzelfde aantal episodes als we in het eerste en tweede deel van de serie te zien kregen. Hieronder bekijk je alvast de eerste sneak peek-video die Netflix gisterenavond met ons deelde.

Opnames waren eind augustus 2021 al afgerond

De post-productie van The Umbrella Academy seizoen 3 duurde blijkbaar erg lang, want eind augustus kregen we al te horen dat het filmen was afgerond. In de onderstaande tweet liet de cast ons middels een video weten dat de nieuwe afleveringen op camera stonden. Vervolgens hebben we dus nog bijna een jaar moeten wachten tot de episodes op ons beeld thuis verschenen.

The Umbrella Academy (serie, 3 seizoenen) op Netflix: verhaal en informatie

Nadat ze de doomsdag van 1963 hebben gestopt, keren de Umbrella Academy terug naar het heden, in de overtuiging dat ze de eerste apocalyps hebben voorkomen en deze godvergeten tijdlijn voor eens en voor altijd hebben gerepareerd. Maar na een kort moment van feestvieren, beseffen ze dat de dingen niet precies (oké, helemaal niet) zijn zoals ze ze achterlieten.

Wees welkom op de Sparrow Academy. Slim, stijlvol en ongeveer zo warm als een zee van ijsbergen. De Sparrows botsen onmiddellijk met de Umbrellas in een gewelddadige face-off die blijkt het minste van ieders zorgen te zijn. Door uitdagingen, verliezen en verrassingen van hun eigen – en omgaan met een ongeïdentificeerde destructieve entiteit die ravage aanricht in het universum (iets wat ze misschien hebben veroorzaakt) – is alles wat ze nu moeten doen papa’s nieuwe en mogelijk betere familie overtuigen om hen te helpen recht te zetten wat hun aankomst verkeerd maakte. Zullen ze een manier vinden om terug te keren naar hun pre-apocalyptische leven? Of is deze nieuwe wereld op het punt om meer dan alleen een hik in de tijdlijn te onthullen?

TitelThe Umbrella Academy
Jaar2019-
SoortSerie
Duur3 seizoenen
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur, Komedie
IMDb8,0 uit 208.000 stemmen
MakersSteve Blackman, Jeremy Slater
CastElliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Justin H. Min, Colm Feore, Ritu Arya, Justin Cornwell, Britne Oldford, Jake Epstein, Genesis Rodriguez, Cazzie David, Javon ‘Wanna’ Walton, Jordan Claire Robbins
KijkenBekijk direct op Netflix

Synopsis: Netflix