Morgen komt de spannende true crime-serie ‘Under the Bridge’ naar Disney+

Op zoek naar een nieuwe serie om te bingen? Vanaf morgen kun je dan op Disney+ terecht, waar de waargebeurde thrillerserie Under the Bridge verschijnt. Het verhaal draait om de verdwijning van een 14-jarig meisje en het moordonderzoek dat daarop volgt.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Hier gaat ‘Under the Bridge’ over

Under the Bridge draait om de verdwijning van de 14-jarige Reena Virk. Na een feestje met vrienden komt zij nooit meer thuis. We volgen het moordonderzoek dat daarop volgt, dat vol zit met verrassende wendingen.

De hoofdrollen zijn voor Lily Gladstone (bekend van Killers of the Flower Moon, waarvoor ze een Oscarnominatie in de wacht sleepte) en Riley Keough (Daisy Jones and the Six). Benieuwd? Hieronder bekijk je alvast de trailer, en morgen verschijnt de serie op Disney+. Vanaf dan kun je acht afleveringen bingen.

Redenen om ‘Under the Bridge’ te kijken

Under the Bridge is een spannende serie, vol complexe personages, plottwists en intrigerende verhaallijnen. Dit levert een meeslepende achtdelige reeks op, die kijkers continu op het puntje van hun stoel houdt. Ook de acteerprestaties dragen hieraan bij. Kijkers waren dan ook erg enthousiast over de serie, die op IMDb bijvoorbeeld een dikke 7,2 ontvangt. Op social media regent het ook positieve reacties, zoals je hieronder kunt zien.

Meer informatie over de serie

Under the Bridge is gebaseerd op het boek van de gerenommeerde schrijfster Rebecca Godfrey, over het waargebeurde verhaal uit 1997 van de 14-jarige Reena Virk (Vritika Gupta) die onderweg was naar een feestje met vrienden en nooit meer thuiskwam. Het verhaal wordt verteld vanuit het oogpunt van Godfrey (Riley Keough) en een plaatselijke politieagent (Lily Gladstone). De serie neemt ons mee in de verborgen wereld van de jonge meisjes die van de moord werden beschuldigd, en toont ons de schokkende waarheden over de waarschijnlijke moordenaar.

TitelUnder the Bridge
Jaar2024
SoortSerie
Duur8 afleveringen
TaalEngels
GenreDrama, Misdaad
MakersQuinn Shephard
CastRiley Keough, Lily Gladstone, Archie Panjabi, Matt Craven, Michael Buie, Anoop Desai

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.