Zo kijk je Undercover seizoen 3 nu al op Netflix vanuit België

Vanaf zondag 21 november 2021 werd het derde seizoen van Undercover elke zondag om 21:00 uur uitgezonden op de Vlaamse zender Één en om 21:10 uur op Netflix in Nederland. Nu willen veel Vlaamse fans dit derde deel van de populaire Nederlands-Vlaamse serie online op Netflix in België kijken kunnen. In dit artikel leggen we uit hoe je nu al vanuit België op Netflix naar Undercover seizoen 3 kunt kijken.

Zo kun je online vanuit België naar Undercover 3 op Netflix kijken

In België heeft Netflix nog niet de rechten van het derde seizoen van Undercover weten te bemachtigen, waardoor deze serie niet te zien is in het Belgische aanbod van streamingdiensten als Netflix. Ook andere streamingdiensten als Disney+ of Amazon Prime Video hebben de serie niet in het aanbod op dit moment. Toch kun je nu al vanuit België op Netflix naar Undercover kijken met een heel makkelijk trucje: een goede VPN.

Lees hier uitleg en tips over het gebruik van een VPN voor Netflix. Kort gezegd werkt het heel simpel: een VPN is een anonieme internetverbinding die ervoor zorgt dat jouw privacy gewaarborgd wordt. Hiermee kun je zelf instellen welk locatiesignaal jouw apparaat afgeeft. Stel je je VPN in op Nederland? Dan denkt Netflix dat jij in Nederland bent en kun je als gevolg hiervan gewoon naar het derde seizoen van Undercover kijken. In een paar simpele stappen werkt dit als volgt:

  1. Ga naar NordVPN of ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op Nederland
  3. Ga direct naar Undercover seizoen 3 bij Netflix en begin met kijken! 🍿

Uitzendschema van het derde seizoen van Undercover op TV-zender Één in België

Door de wekelijkse uitzending van een nieuwe aflevering, wordt een uitzendschema van 8 weken gevormd. Hieronder kun je precies terugvinden wanneer welke episode van Undercover seizoen 3 online zal verschijnen op de televisiezender Één in België en op Netflix in Nederland.

AfleveringTitelWeekdagDatumTijd BE (Één)Tijd NL (Netflix)
1“Boze Oog”Zondag21 november 202121:00 uur21:10 uur
2“Festival Shop Super Sales”Zondag28 november 202121:00 uur21:10 uur
3“Trust Issues”Zondag5 december 202121:00 uur21:10 uur
4“All-In Resort”Zondag12 december 202121:00 uur21:10 uur
5“Rat in the Kitchen”Zondag19 december 202121:00 uur21:10 uur
6“Pater Familias”Zondag26 december 202121:00 uur21:10 uur
7“Total Loss”Zondag2 januari 202121:00 uur21:10 uur
8“Showdown”Zondag9 januari 202121:00 uur21:10 uur

Waar gaan de nieuwe afleveringen over?

In seizoen 3 van Undercover is Bob wegens wangedrag ontslagen bij de politie en heeft hij een rechtszaak en een mogelijke gevangenisstraf boven zijn hoofd hangen. Ferry komt vrij, maar ziet dat zijn plek aan de top van de xtc-wereld is ingenomen door een sterkere en sluwere bende die geleid wordt door het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut (Murat Seven en Nazmiye Oral).

Wanneer een jonge undercoveragent wordt vermoord, beseft de politie dat er een mol in hun midden zit. Patrick Diericks (Jeroen Van der Ven) doet Bob een voorstel: hij kan zijn rechtszaak laten verdwijnen als Bob opnieuw undercover gaat en als burgerinfiltrant de verrader weet te ontmaskeren in de bende van Serkan.

Bob neemt deze levensgevaarlijke missie met tegenzin aan in een poging zijn leven opnieuw op de rails te krijgen en een toekomst met zijn nieuwe gezin veilig te stellen. Maar dan stuit hij op Ferry Bouman…

TitelUndercover
SoortSerie
Jaar2019
TaalNederlands
Duur3 seizoenen
CategorieMisdaad, Drama, Thriller
IMDb7,8 uit 13.000 stemmen
CastTom Waes, Frank Lammers, Manou Kersting, Emma Verlinden, Anna Drijver, Robbie Cleiren, Elise Schaap, Katrien De Ruysscher, Raymond Thiry
Undercover Seizoen 3 | Officiële Trailer | Netflix

Synopsis: Netflix

Let op: het gebruik van een VPN om films en series te streamen is niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ‘terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.