Netflix geeft drugsbaron Ferry Bouman uit Undercover een eigen film

Streamingdienst Netflix heeft bekendgemaakt dat de razend populaire serie Undercover een film zal krijgen genaamd Ferry! De film gaat over de beginjaren van Ferry Bouman en wordt geproduceerd door de makers van de serie Undercover—De Mensen—waardoor fans kunnen rekenen op dezelfde spanning, plotwendingen, humor en emotie als in de bekende serie. Wanneer de film op Netflix zal verschijnen, is nog niet bekend.

Film over Ferry Bouman

De grote sterren in de film zijn de bekende Frank Lammers (in de rol van Ferry Bouman) en Elise Schaap (als zijn vrouw Danielle Bouwman). Zij laten weten erg blij en trots te zijn met de bekendmaking van de gloednieuwe Netflix film.

Frank Lammers: “Ferry is back, again! Het is waanzinnig dat er een Netflix original film komt over Ferry. Het voelt een beetje als een droom als je met een dergelijke rol niet alleen een geweldige serie als Undercover mag maken, maar ook een eigen film. Ik heb er zin in en vind het geweldig dat we de fans kunnen meenemen naar de beginjaren”.

Elise Schaap: “Ik ben ontzettend trots dat ik onderdeel ben van deze nieuwe Netflix original film. Het is voor ons ook fantastisch om terug te gaan naar het begin, naar het moment dat Danielle en Ferry elkaar leren kennen. We hebben er zin in, het gaat zó leuk worden!”

→ Het tweede seizoen van Undercover vind je nu hier ✅

Undercover film Ferry Netflix
Undercover-sterren Frank Lammers (als Ferry Bouman) en Tom Waes (als Bom Lemmens)

Verhaal

Het verhaal begint in 2006 in Amsterdam. Een meedogenloze Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Ralph Brink, een machtige crimineel en Ferry’s mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Ralph levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden. Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd is, de terugkeer naar het kamperleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Danielle kruipen langzaam onder het stalen pantser van Ferry. Zijn zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld…

Bekendmaking

Het nieuws van de nieuwe film is door Netflix bekendgemaakt met een video op YouTube, waarin twee sterren van de serie Undercover (Frank Lammers en Elise Schaap) het script van de film aan het lezen zijn.

Serie Undercover op Netflix

De serie Undercover bleek direct een gigantisch succes op Netflix. Begin 2019 kwam het eerste seizoen van de eerste Nederlands-Vlaamse Netflix Original uit en werd de serie direct ontzettend snel bekeken.

Details van de serie

De serie gaat over agenten Bob Lemmens (gespeeld door Tom Waes) en Kim de Rooij (Anna Drijver) die in een politie operatie zitten om grote drugsbaas Ferry Bouwman (Frank Lammers) op te pakken. De agenten hebben de namen Anouk Janssens en Peter Bogaert als ze in het criminele leven ondergedompeld zijn. Samen met zijn compagnons en vrouw (Danielle Bouwman, gespeeld door Elise Schaap) produceert Ferry in Brabant de drug XTC die over de hele wereld wordt verkocht. De serie is opgenomen bij Camping Blauwe Meer in Lommel, wat in de serie Camping Zonnedauw heet. De serie is een waargebeurd verhaal. Dat wil zeggen, het is gebaseerd op waargebeurde feiten. De Undercover cast van de Netflix serie is indrukwekkend en het verhaal meeslepend!

Titel: Undercover
Soort: Serie
Jaar: 2019
Seizoenen: 2 seizoenen
Categorie: Drama
Cast: Tom Waes, Anna Drijver, Frank Lammers, Elise Schaap
IMDb: 7.9 uit 6,513 stemmen
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken via Netflix: Bekijk direct op Netflix
Meer over Undercover op Streamwijzer vind je hier